18
Рецепт клаптів з цукатамі
Кожен з нас з трепідацією і теплом відноситься до Великодня. З дитинства яскраві моменти підготовки до цього чудового свята відбиті в пам'яті. Я любила допомогти мені бабуся на кухні, коли вона була варенням. пашал для всієї родини. Процес приготування здавалося мені магією. І з якоїсь причини смак її випікання зробляв мене терпко радувати!
Тепер я випікаю торти самостійно, але я ще не можу повторити цей смак з дитинства. І тоді я випадково прийшов по рецепту Кульич "Ретро". Він просто захопив мене, тепер я завжди готую, як це!
Смачні Великодні торти інгредієнти
Підготовка
Привітання, святкові торти нарешті готові! Ви зробили велику роботу, зараз найприємніші речі для прикраси. До речі, ви знаєте, що потрібно зробити ідеальну великодню глазур? Якщо не слідувати за посиланням і подивитися!
р.
Тексти пісень, а це означає: І не хвилюйтеся, якщо ви забули Великодні традиції і знаки. З радістю нагадуємо вас про все!
Як приготувати смачну крок за крокомДуже дякую!
Тепер я випікаю торти самостійно, але я ще не можу повторити цей смак з дитинства. І тоді я випадково прийшов по рецепту Кульич "Ретро". Він просто захопив мене, тепер я завжди готую, як це!
Смачні Великодні торти інгредієнти
- 500г пшеничного борошна (найвищий сорт)
- 3 яйця
- 10 г дріжджів (сухе дріжджі для муфіну)
- 80 мл молока
- 60 мл води
- 100г цукру
- 10г сіль
- 10мл горілка
- 10мл коньяк
- пілінг 1 лимон (помаранчевий)
- 80г родзинки
- 80г кандимед
- 100г вершкове масло
- 30г рослинне масло
Підготовка
- Для початку необхідно приготувати опар: перемішати воду, дріжджі, половину цукру і частини борошна в мисці. Чохол з чистим рушником або тканиною і залишити в теплому місці на 1-2 години.
- Далі розташуйте цукерки в тарілці або будь-який інший контейнер, залийте коньяку. Залиште на 30 хвилин, але зніміть їх періодично так, щоб цукати рівномірно замочений. Потім потрібно встановити коньяку на вогонь.
- Тепер слід натерти яєчні жовтки білого кольору і розтопити вершкове масло.
- Якщо тісто вже піднялася, можна сміливо додати інші інгредієнти до неї: натерти жовтки, цукор, борошно, тепле молоко, сіль і горілка. Змішайте все добре, в самому кінці додайте вершкове масло до тесту. Поставте ємність тесту в тепле місце і почекайте про годину для неї, щоб піднятися.
- Для того, щоб не сидіти поперек, поки тісто піднімається, заливають родзинки і цукерки в борошні. Також. збити яєчні білки передньою рукою. , Україна
- При підйомі тесту додайте родзинки, цукерки, тертим лимоном або апельсиновим пілінгом і яєчними білками. р.
- Залишилося тільки змащувати цвіль для тортів рослинною олією, полити пергаментом і розкласти тісто на 1\3 об'ємом форми. Як ви знаєте, Бог любить вірність.Ми все ще ставимо наші речі в теплому місці. р.
- Добре, якщо всі попередні етапи вдало подолали, прогрійте духовку до 200 градусів і покладіть тістечка запікають протягом 30-40 хвилин.
Привітання, святкові торти нарешті готові! Ви зробили велику роботу, зараз найприємніші речі для прикраси. До речі, ви знаєте, що потрібно зробити ідеальну великодню глазур? Якщо не слідувати за посиланням і подивитися!
р.
Тексти пісень, а це означає: І не хвилюйтеся, якщо ви забули Великодні традиції і знаки. З радістю нагадуємо вас про все!
Як приготувати смачну крок за крокомДуже дякую!