Рецепт клаптів з цукатамі

Кожен з нас з трепідацією і теплом відноситься до Великодня. З дитинства яскраві моменти підготовки до цього чудового свята відбиті в пам'яті. Я любила допомогти мені бабуся на кухні, коли вона була варенням. пашал для всієї родини. Процес приготування здавалося мені магією. І з якоїсь причини смак її випікання зробляв мене терпко радувати!

Рецепт клаптів з цукатамі

Тепер я випікаю торти самостійно, але я ще не можу повторити цей смак з дитинства. І тоді я випадково прийшов по рецепту Кульич "Ретро". Він просто захопив мене, тепер я завжди готую, як це!

Смачні Великодні торти інгредієнти
  • 500г пшеничного борошна (найвищий сорт)
  • 3 яйця
  • 10 г дріжджів (сухе дріжджі для муфіну)
  • 80 мл молока
  • 60 мл води
  • 100г цукру
  • 10г сіль
  • 10мл горілка
  • 10мл коньяк
  • пілінг 1 лимон (помаранчевий)
  • 80г родзинки
  • 80г кандимед
  • 100г вершкове масло
  • 30г рослинне масло

Підготовка
  1. Для початку необхідно приготувати опар: перемішати воду, дріжджі, половину цукру і частини борошна в мисці. Чохол з чистим рушником або тканиною і залишити в теплому місці на 1-2 години. Рецепт клаптів з цукатамі

2. Далі розташуйте цукерки в тарілці або будь-який інший контейнер, залийте коньяку. Залиште на 30 хвилин, але зніміть їх періодично так, щоб цукати рівномірно замочений. Потім потрібно встановити коньяку на вогонь. Рецепт клаптів з цукатамі

3. Тепер слід натерти яєчні жовтки білого кольору і розтопити вершкове масло. Рецепт клаптів з цукатамі

4. Якщо тісто вже піднялася, можна сміливо додати інші інгредієнти до неї: натерти жовтки, цукор, борошно, тепле молоко, сіль і горілка. Змішайте все добре, в самому кінці додайте вершкове масло до тесту. Поставте ємність тесту в тепле місце і почекайте про годину для неї, щоб піднятися. Рецепт клаптів з цукатамі

5. Для того, щоб не сидіти поперек, поки тісто піднімається, заливають родзинки і цукерки в борошні. Також. збити яєчні білки передньою рукою. Рецепт клаптів з цукатамі , Україна

6. При підйомі тесту додайте родзинки, цукерки, тертим лимоном або апельсиновим пілінгом і яєчними білками. Рецепт клаптів з цукатамі р.

7. Залишилося тільки змащувати цвіль для тортів рослинною олією, полити пергаментом і розкласти тісто на 1\3 об'ємом форми. Як ви знаєте, Бог любить вірність.Ми все ще ставимо наші речі в теплому місці. Рецепт клаптів з цукатамі р.

8. Добре, якщо всі попередні етапи вдало подолали, прогрійте духовку до 200 градусів і покладіть тістечка запікають протягом 30-40 хвилин. Рецепт клаптів з цукатамі

Привітання, святкові торти нарешті готові! Ви зробили велику роботу, зараз найприємніші речі для прикраси. До речі, ви знаєте, що потрібно зробити ідеальну великодню глазур? Якщо не слідувати за посиланням і подивитися!

Рецепт клаптів з цукатамі р.

Тексти пісень, а це означає: І не хвилюйтеся, якщо ви забули Великодні традиції і знаки. З радістю нагадуємо вас про все!

Як приготувати смачну крок за крокомДуже дякую!