Інструкція по виготовленню швидкого застигання тесту

Я використовую, щоб завжди купити тісто, тому що я ніколи не знав, як його приготувати, і не був час. Все було змінено, оскільки бабуся мого чоловіка прийшла до нас. Вона розкрила секретний спосіб мені якомога швидше і легко. пухкій

З тих пір, як я приготував тісто самі, і легко і без соусів! Займіть мені 15 хвилин, щоб зробити все. Я також зроблю його для резерву: при необхідності я замерзю в морозильній камері, хочу смачні тістечка - я розморожую. Дуже зручно, рекомендую!

Підготовка прошарового тесту в домашніх умовах Сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як швидко варити. пухкій

інгредієнти
  • 500г борошна
  • 400г вершкове масло
  • 1 яйце
  • 0,5 ч.л. солі
  • 1 ст. 5% оцет
  • 250 мл води

Підготовка
  1. Товари для приготування листового тіста повинні бути холодними. Тому перед варінням тримати борошно, яйце і воду в холодильнику заздалегідь. Масло (можна замінити маргарином) слід зберігати протягом декількох годин в морозильній камері. Інструкція по виготовленню швидкого застигання тесту

2. Покладіть трохи борошна на стіл. Масло або маргарин на великій тертці. Зауважте, що терка і вершкове масло необхідно розкачати в борошні. Інструкція по виготовленню швидкого застигання тесту

3. Залийте решту борошна зверху маслом. Подивляйте його акуратно. Інструкція по виготовленню швидкого застигання тесту

4. У вимірювальній музі перемішайте яйце, сіль і оцет. Добре перемішати і залити воду в цю суміш. Інструкція по виготовленню швидкого застигання тесту

5. Залийте яєчну суміш в масляно-жирову масу. Краще це зробити поетапно, невеликими порціями. Інструкція по виготовленню швидкого застигання тесту 930

6. Тісто не слід перемішати, але просто викласти разом. Подай тісто на потрібні частини, загорніть її в харчову плівку і вставте в холодильник не менше 2 годин. Інструкція по виготовленню швидкого застигання тесту р.

7. У холодильнику шарують тісто можна зберігати протягом 2-3 діб. Досить загорнути її харчовою плівкою і покласти її на середню полицю. Тісто триватиме в морозильній камері до 6 місяців. Після розморожування слід використовувати протягом дня.

999 р.

Смачні, швидко і зручні - ці слова відмінно характеризують тісто з листового тіста. Я пропоную вам дізнатися, як зробити котушок з листового тіста. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Листкове тісто - це богиня для тих, хто любить випікання, але не подобається мені з ним довго. Це робить відмінні пиріжки, мішки, піци, гарячі собаки і навіть chebureki. Приготувавши листкове тісто за цим рецептом, ви повністю забудете про варіант покупки!

Поділитися Користь З вашими друзями на соцмережах, вони будуть вдячні Вам за це.