Інструкція з приготування маски для обличчя з горіхом

Що я їсть, я кладу на обличчя. Мій бабуся також сказав, що стриптизВізьміть 4 горіхи, мед, вершкове масло і підготуйте цю маску.

Омолодження і очищення горіхової маски дійсно працює чудеса, особливо якщо це зроблено регулярно! Ну, принаймні 1 раз на тиждень протягом 2 місяців.

Горіхи, мають унікальний набір натуральних речовин в їх складі, відмінно живлять, зволожують і насичують шкіру обличчя. Всі вони містять велику кількість заліза, фосфору, кальцію та магнію, а також вітаміни А, В, Е та П!

Ця маска тонів і живить, вона сприяє вітамінізації, вирівнювання і розгладжування шкіри! Також очищає шкіру обличчя.

Чистка маски в домашніх умовах Сьогодні редакція "Сайт" розповість вам, як зробити ефективний анти-старіння і очищення маски для обличчя з горіхами. Зморшки вже зараз.

інгредієнти
  • 1 ст.л. подрібнених горіхів
  • 1 ст. л. мед
  • 2 ст. оливкової олії (можна замінити льону або кукурудзою)

Інструкція з приготування маски для обличчя з горіхом р.

Підготовка
  1. Пейель близько 4-5 волоських горіхів. Оболонка можна відкинути, але ядра повинні бути дрібно подрібнені в кав'ярні або блендері. Якщо немає ні, можна різати дуже дрібно ножем або натерти іншим чином. Ви не покінчуєте мускатним каштаном. Інструкція з приготування маски для обличчя з горіхом

2. У зручному контейнері змішайте подрібнені горіхи ложкою меду. ретельно перемішати. До речі, ви можете спробувати цю суміш за смаком, вона виходить просто смачно! Інструкція з приготування маски для обличчя з горіхом р.

3. Додаємо в горіх і медову суміш 2 столові ложки олії. Я зазвичай бере оливкову, але можна замінити кукурудзою, лляною, мигдальною або персиковою. Також це масло можна замінити ложкою жирної сметани. Інструкція з приготування маски для обличчя з горіхом

4. Ретельно протерти інгредієнти ложкою і рівномірно розподілити склад над попередньо очищеною шкірою обличчя. Інструкція з приготування маски для обличчя з горіхом , Україна

5. Через 10-15 хвилин промийте маску теплою водою. До речі, після чого можна полоскати обличчя мінеральною водою. Інструкція з приготування маски для обличчя з горіхом

Зверніть увагу, що горіхи для косметичних сумішей повинні використовувати тільки сирі, так як при обсмажуванні їх, більшість важливих компонентів просто знищуються!

Я також запропоную вам ознайомитися з іншою анти-старячою маскою для людини, якою є Батьківщина сонячна Японія. До складу входить борошно рису, мед і вершки. Ефект програми порадує Вас!

Ця маска відмінно підходить для сухої і зневодної шкіри, також з явними ознаками її проплавлення, наявність зморшок. Обов'язково спробуйте підготувати і застосувати його. Я впевнений, що ви будете дуже раді, що ви навчитеся цей дивовижний рецепт.

Поділіться з друзями натуральною маскою для обличчя з горіхами, не жуйте!