Як зробити Великодні торти трьома різними начинками

З кожним роком я запікаю торти з дивовижним смачнийй Ці ніжні і ароматні бункери для яскравого свята готують з того ж тіста, як звичайні торти, але в їх формі вони нагадують Великодні яйця.

Найцікавіше, що в кожному торті ви знайдете солодкий сюрприз. Моя дитина любить цей торт!

Пиріг з різними начинками Сьогодні редакція "Сайт" Покажіть, як приготувати. Пасхи з трьома різними начинкамий З одного боку, особа відірвала в мимовільній посмішки гастрономічного задоволення!

Тест інгредієнти
  • 250г борошна
  • 7g сухих дріжджів
  • 250 г сиру (тертий)
  • 60г цукру
  • 3 ст.л. молока
  • 25г вершкове масло
  • 5г ванільний цукор
  • щіпка

Наповнення інгредієнтів
  • 1 морква
  • 2 ст. цукру
  • 4-5 цукерок
  • 4-5 крем карамельні цукерки

Підготовка
  1. У склянці теплого молока розвести сухі дріжджі. Стирайте і залиште на 5-7 хвилин, щоб дріжджі активували. Як зробити Великодні торти трьома різними начинками

2. У зручному контейнері змішати борошно, цукор, ванільний цукор і натерти 4% сиру. Ви можете використовувати будь-який сир, тільки до додавання до борошна, його необхідно збити блендером. Як зробити Великодні торти трьома різними начинками

3. Додайте розтоплене вершкове масло і розвести дріжджі. Перемішайте все ретельно і перемішайте тісто. Покрийте готове тісто кришкою і вставте його в тепле місце протягом години.

4. Руб 1 морква. З цієї кількості ви отримаєте начинку десь 5-6 тортів. Вирощена морква покласти на сковороду рослинним маслом і обсмажити з цукром, періодично помішуючи. Цукор в моркві слід додати через 2-3 хвилини обсмажування, кількість цукру залежить від ваших смакових вподобань.

5. Посипаємо стіл борошном, а потім розгортаємо тісто в ковбасу. Розділіть тісто на 14 невеликих штук. Як зробити Великодні торти трьома різними начинками Р

6. Кожна з штук розкачати в м'яч і падати в борошні. Щоб сформувати сам торт, розкачати м'яч з тіста на плоский хліб і покласти начинку посередині. Форма 5-6 торти з морквою начинкою, ще 4-5 з будь-яким шоколадним цукерками, відпочинок з вершковими карамельними цукерками (Я цукерка "Ков").

7. Ретельно з'єднайте краю тіста, утворюючи одну кромку торта більш загостреним, щоб торт виглядає візуально, як яйце, а другий край більш розмитий і округлий. Покладіть коржі вниз по сковороді. Як зробити Великодні торти трьома різними начинками

8. Випікати коржі в духовці при температурі 180 градусів за 20-25 хвилин. Коли цукерка плавиться в процесі випічки, буде дуже смачним! Як зробити Великодні торти трьома різними начинками

9. Це, Великодні торти Готовий. Бон привіт! Як зробити Великодні торти трьома різними начинками Габаритний зображення

Редакційна консультація Пиріжки, і кулич - все голову! Пропонуємо Вам дізнатися, як зробити сирні коржі в соди. Смачний, ніжний, ароматний, буквально розтоплений у роті!

Більшість з усіх, я люблю морквяні коржі, а сестра і діти люблять карамель і шоколад. Коли ви забираєте торт, як це, я дивлю те, що ви будете отримувати цей час.

Ви можете використовувати будь-яку іншу начинку для вашого смаку! Поділіться цим рецептом з друзями в соцмережах, вони обов'язково будуть вдячні Вам за це.