Як зробити Великодні торти трьома різними начинками

З кожним роком я запікаю торти з дивовижним смачнийй Ці ніжні і ароматні бункери для яскравого свята готують з того ж тіста, як звичайні торти, але в їх формі вони нагадують Великодні яйця.

Найцікавіше, що в кожному торті ви знайдете солодкий сюрприз. Моя дитина любить цей торт!

Пиріг з різними начинками Сьогодні редакція "Сайт" Покажіть, як приготувати. Пасхи з трьома різними начинкамий З одного боку, особа відірвала в мимовільній посмішки гастрономічного задоволення!

Тест інгредієнти
  • 250г борошна
  • 7g сухих дріжджів
  • 250 г сиру (тертий)
  • 60г цукру
  • 3 ст.л. молока
  • 25г вершкове масло
  • 5г ванільний цукор
  • щіпка

Наповнення інгредієнтів
  • 1 морква
  • 2 ст. цукру
  • 4-5 цукерок
  • 4-5 крем карамельні цукерки

Підготовка
  1. У склянці теплого молока розвести сухі дріжджі. Стирайте і залиште на 5-7 хвилин, щоб дріжджі активували.

2. У зручному контейнері змішати борошно, цукор, ванільний цукор і натерти 4% сиру. Ви можете використовувати будь-який сир, тільки до додавання до борошна, його необхідно збити блендером.

3. Додайте розтоплене вершкове масло і розвести дріжджі. Перемішайте все ретельно і перемішайте тісто. Покрийте готове тісто кришкою і вставте його в тепле місце протягом години.

4. Руб 1 морква. З цієї кількості ви отримаєте начинку десь 5-6 тортів. Вирощена морква покласти на сковороду рослинним маслом і обсмажити з цукром, періодично помішуючи. Цукор в моркві слід додати через 2-3 хвилини обсмажування, кількість цукру залежить від ваших смакових вподобань.

5. Посипаємо стіл борошном, а потім розгортаємо тісто в ковбасу. Розділіть тісто на 14 невеликих штук. Р

6. Кожна з штук розкачати в м'яч і падати в борошні. Щоб сформувати сам торт, розкачати м'яч з тіста на плоский хліб і покласти начинку посередині. Форма 5-6 торти з морквою начинкою, ще 4-5 з будь-яким шоколадним цукерками, відпочинок з вершковими карамельними цукерками (Я цукерка "Ков").

7. Ретельно з'єднайте краю тіста, утворюючи одну кромку торта більш загостреним, щоб торт виглядає візуально, як яйце, а другий край більш розмитий і округлий. Покладіть коржі вниз по сковороді.

8. Випікати коржі в духовці при температурі 180 градусів за 20-25 хвилин. Коли цукерка плавиться в процесі випічки, буде дуже смачним!

9. Це, Великодні торти Готовий. Бон привіт! Габаритний зображення

Редакційна консультація Пиріжки, і кулич - все голову! Пропонуємо Вам дізнатися, як зробити сирні коржі в соди. Смачний, ніжний, ароматний, буквально розтоплений у роті!

Більшість з усіх, я люблю морквяні коржі, а сестра і діти люблять карамель і шоколад. Коли ви забираєте торт, як це, я дивлю те, що ви будете отримувати цей час.

Ви можете використовувати будь-яку іншу начинку для вашого смаку! Поділіться цим рецептом з друзями в соцмережах, вони обов'язково будуть вдячні Вам за це.