Діти хваліли виворітні яблучні млинці без яєць, випікання на п'ятий раз

Млинці з яблуками – це простий і ситний сніданок, який можна приготувати цілий рік. Вони більш актуальні, ніж коли-небудь. Повітря вже пахне осені, і кожен ранок це полювання на заварювання гарячого чаю або кави, і ввечері, щоб зробити какао з молоком. Покажіть, як зробити яблучні млинці на кефірі, який смак так добре зі сметаною.

3610Р. 4200Р.

Яблуні млинці на кефірі Оладя найкраще з кислими яблуками. І тепер, в яблуневий сезон, це гріх не варити charlotte і млинці, це це? Кефірні млинці пишні, і до речі, в рецепті немає яєць. Але все ж вони золотисті і ніжні з невеликою кислинкою і ароматом яблука. Неважливо, що відсоток жиру, млинці вийдуть в будь-якому випадку, навіть без яєць.

Діти хваліли виворітні яблучні млинці без яєць, випікання на п'ятий раз

інгредієнти
  • 300мл кефір
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 1 щіпка солі
  • 3 ч.л. цукру
  • 250г борошна
  • 1 яблуко

Підготовка
  1. Запитайте на борошно, додайте 1 ч.л. розпушувача, сіль і цукор до неї.
  2. Змішайте сухі інгредієнти з колясом кефіру до однорідності. Спробуйте добре перемішати тісто, щоб не залишити грудочки. Тісто повинна бути густою як сметана. Діти хваліли виворітні яблучні млинці без яєць, випікання на п'ятий раз

3. Наріжте яблуко невеликим кубом і додайте його до тесту. Краще чистити яблуко, щоб не відчувати тверду шкірку в млинці. Проведіть все добре з ложкою. Діти хваліли виворітні яблучні млинці без яєць, випікання на п'ятий раз

4. Нагрійте каструлю рослинною олією і обсмажте млинці з яблуками на золотистий колір з кожного боку. Про 3-4 хвилини. Діти хваліли виворітні яблучні млинці без яєць, випікання на п'ятий раз

5. Тісто поглинає багато олії, тому в процесі смаження не забудьте залити її в каструлю. І зняти надлишки, покласти млинці на паперовий рушник. 3610Р. 4200Р.

Подавати млинці з цукровою пудрою, варенням або сметаною. Я також люблю додавати вівсяну до тесту, щоб посипати менше пшеничного борошна. У процесі смаження вівсяних набряків і практично не відчувається, а млинці дуже ніжні. Згідно з цим рецептом, моя мама випікала млинці, коли не було яєць в домашніх умовах, тому моя сестра і я ніколи не залишився без смачного сніданку і звикли їсти млинці з яблуками. Як зробити млинці вранці?