Які вправи для тонкої талії слід виконувати щодня

У сезоні плавання не далеко, і після всіх свят про ідеальний малюнок може тільки мріяти. Я хочу, щоб це було все самим: просто хочу - так ви відразу. Лінія З ідеальною мумією крім того, зв'язує сумну Марину.

Редакція "Сайт" радить відмовитися від нереальних снів і ретельно приймати навчання. Сьогодні ми розповімо, що всі, хто стурбований тими ж проблемою, як і наші наративи. талії Для досягнення бажаного результату потрібно робити.

Як зменшити талії
  1. ліктя бар
    Увімкніть, підніміть тулуб, відпочиваючи на передпліччях, і поставте ноги так, щоб ноги з спиною виглядали пряму лінію. Підставка в фіксованому положенні за 20 секунд. Які вправи для тонкої талії слід виконувати щодня

2. Хел дотик
    Візьміть проне положення, вигніть коліна і помістіть їх трохи ширше, ніж ваші плечі. Продовжити руки пальцями лівої руки, повернути на початкове положення на інгаляцію і дублювати схил на праву сторону. Зробіть 30 вигинів обох способів. Які вправи для тонкої талії слід виконувати щодня

3. Випробування
    Поверніть праву сторону, поставте ноги на верхній частині одного і ставте ліву руку за голову. Підібрати прямі ноги, відірвати їх з підлоги і підняти тіло до ніг, утворюючи букву В і орієнтуючись на праву руку, потім спати і повторити вправу 6-8 разів на праву і ліву сторону. Які вправи для тонкої талії слід виконувати щодня р.

4. "Дікі кладки вниз"
    Підійдіть на всі чотири, поставивши долоні в лінії з плечами. Підніміть ліву і праву ногу по черзі, вигинаючи коліно і зберігши стопу продовжено, поки тіло повинно залишатися стаціонарним. Зберігати голову прямо. Повторіть кожну ногу 20 разів буде досить. Які вправи для тонкої талії слід виконувати щодня

5. "Квітковий ніж"
    Поверніть на спину, простягайте руки вперед і підніміть ноги, запобігаючи їм доторкнутися до підлоги, а верхнє тіло, зануривши на кілька секунд в цьому положенні, потім повільно спадають назад. Повторіть його 15 разів. Які вправи для тонкої талії слід виконувати щодня

6. "Журнери."
    Підніміть на спині і опустіть руки вздовж тіла, згинаючи коліна під кутом 90 градусів. Налийте ноги вправо, а потім зліва без дотику підлоги. Повторити його 30 раз. Які вправи для тонкої талії слід виконувати щодня

Комплексна продуктивність цих простих вправ забезпечить вам шикарну фігуру і відмінне здоров'я. У навчанні беруть участь майже всі м'язові групи, тому він повністю приносить тон, роблячи його більш тонкими і придатними.

І пам'ятайте, що вправа повинна здійснюватися регулярно, щоб отримати красиві форми на літо.

Відправити вправи з друзями в соцмережах, щоб навчатися разом і підтримувати один одного, тому що разом, це завжди простіше.