35
Чому болить котлети?
Коли настає літо, я завжди варю. Печиво капусти ролиЯкщо ви очікуєте гостей. Ця незвичайна закуска завжди привертає увагу сім'ї і друзів і зникає на самому початку свята.
Рецепт дуже простий, в той час як рулони м'які, ніжні, соковиті, свіжі і дуже смачні. Таке блюдо можна приготувати як на святковому столі, так і на звичайний день. Все більше 20 хвилин!
Р
Рулетка з капустою сьогодні видання "Сайт" Він розповість, як зробити рулони. Пікінг кале в барі. Кухар з задоволенням!
інгредієнти рулетки
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Серед всіх видів капусти Пекін - ювілей. І серед хрустких, це також найм'якше. Лікарі рекомендують в тому числі в меню діабетики і пацієнтів, які страждають серцевою хворобою.
Я пропоную вам 5 найсмачніших салатів з капустою Пекіна. Смачний і здоровий дуже корисний!
Ви не знаєте, як годувати свою сім'ю. харчування? Зробіть ті пілінг капусти роли. Я впевнений, що ви здивуєте їх, і це досить швидкий закусок.
Чи подобається вам статтю? Заощаджуйте рецепт і поділіть його друзями.
Рецепт дуже простий, в той час як рулони м'які, ніжні, соковиті, свіжі і дуже смачні. Таке блюдо можна приготувати як на святковому столі, так і на звичайний день. Все більше 20 хвилин!
Р
Рулетка з капустою сьогодні видання "Сайт" Він розповість, як зробити рулони. Пікінг кале в барі. Кухар з задоволенням!
інгредієнти рулетки
- 1 шпилька пекінської капусти
- 4-5 яєць
- 60г борошна
- щіпка
- чорний перець
- рослинно-масляний
Наповнення інгредієнтів
- 2 помідори
- 150г сир
- 100г гам
- 1 ст. майонезу
- зелена
- сіль, перець за смаком
Підготовка
- Візьміть голову пекінської капусти і відокремте 9 листків від неї. Відрізаємо складну частину капусти листя, потім ходимо з молотком, щоб збити центр листя. До того ж з іншими листочками.
- У зручному контейнері збити з королою яєць. Поставте його, торкнувшись його, і знову перемішайте.
- Запитайте на борошно і додайте його до яєчного контейнера. Дивитися в однорідну консистенцію.
- Кожен лист капусти занурюється в намистину, а потім обсмажують в каструлі в нагрітій рослинній олії з двох сторін. Перенесення готового листа капусти на паперовий рушник для видалення зайвого жиру.
- Щоб приготувати начинку, дрібно порізати помідори, порізати шинку кубиками, натрієвий сир на невеликій тертці, дрібно нарубати цибулю (прибрати кількість цибулі за смаком).
- Поставте всі інгредієнти в глибоку миску. Продам його і за смаком. Додайте майонез і ретельно перемішайте. р.
- Покладіть лист капусти на плоску поверхню. На краю листа розташуйте невелику кількість начинки, а потім скручуємо рулон. До того ж з іншими листочками. 1305234 р.
- Це, Печиво капусти роли Готовий. Бодибилдерши!
Серед всіх видів капусти Пекін - ювілей. І серед хрустких, це також найм'якше. Лікарі рекомендують в тому числі в меню діабетики і пацієнтів, які страждають серцевою хворобою.
Я пропоную вам 5 найсмачніших салатів з капустою Пекіна. Смачний і здоровий дуже корисний!
Ви не знаєте, як годувати свою сім'ю. харчування? Зробіть ті пілінг капусти роли. Я впевнений, що ви здивуєте їх, і це досить швидкий закусок.
Чи подобається вам статтю? Заощаджуйте рецепт і поділіть його друзями.