15
Інструкція з приготування полуниці з медом
Вважається, що полуниця може пробудити смак життя, містить гормон радості. Вчені довели, що запах полуниці окремо містить більше 50 ароматизаторМи можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Полуниця смачна сама по собі, але її можна додавати в салати, пиріжки, кашу, холодні супи, соуси і найголовніше - в десертах!
І всі шанувальники редакції легких і апетитних десертів "Сайт" Хочу дізнатися, як приготувати. ароматй
Парфайт на французьке засіб «перфект». Ця страва - гордість французької кухні!
Цей легкий десерт дуже корисний у літньому вогні. Коли вона дала цей парф до мого довгого друга з Марселя, вона проголошена, «Особливості!» Смачний десерт! Не можна протистояти, і все займе максимум 30 хвилин.
р.
інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную вам дізнатися, як швидко зробити французьку клаптуті з полуницею. Хоча застібки не можна описувати кількома словами, це хрест між тортом, запікачем і тортом. Моє рідне обожнює за своїм неповторним смаком і цікавим фактурою: вона щільна, повністю не пориста і відмінно зберігає аромат ягід!
Якщо у вас є свіжа полуниця, вам потрібно зробити їх щодня! ?
Обов'язково спробуйте зробити це. літній десертВажко уявити, що може бути більш привабливим. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Дуже ніжний, смачний, корисний і красивий кремовийДостаток полуниці та меду неодмінно сподобається як дорослим, так і дітям!
Чи подобається вам рецепт? Поділіться своїми друзями у соціальних мережах.
І всі шанувальники редакції легких і апетитних десертів "Сайт" Хочу дізнатися, як приготувати. ароматй
Парфайт на французьке засіб «перфект». Ця страва - гордість французької кухні!
Цей легкий десерт дуже корисний у літньому вогні. Коли вона дала цей парф до мого довгого друга з Марселя, вона проголошена, «Особливості!» Смачний десерт! Не можна протистояти, і все займе максимум 30 хвилин.
р.
інгредієнти
- 500г полуниці
- 2 яйця
- 1-1,5 ст.л. меду
- 300 мл вершки (30% жиру)
- пердят
Підготовка
- Промийте полуницю і збийте їх блендером, потім потріть їх через сито.
- Відокремити білки з жовтків. Кожен компонент буде збитий окремо!
- Збити кальмари міксером. Кріплення жовтків в водяній бані з королою.
- Змішайте білок з медом, збийте блендером протягом 3 хвилин. У зручному контейнері з'єднують білки з жовтками.
- Кріплення вершки і потім попарити його з полуничним пюре.
- У зручному контейнері змішайте вершкове полуничне пюре з білково-жовтим масою.
- Залити отриману масу на склянки, прикрасити полуницею і м'ятою. Подавати полуниці духу холоду.
- Це, десерти готовий. Бон привіт! Зауважте, що цей десерт можна зберігати в холодильнику не більше ніж на добу.
Також я пропоную вам дізнатися, як швидко зробити французьку клаптуті з полуницею. Хоча застібки не можна описувати кількома словами, це хрест між тортом, запікачем і тортом. Моє рідне обожнює за своїм неповторним смаком і цікавим фактурою: вона щільна, повністю не пориста і відмінно зберігає аромат ягід!
Якщо у вас є свіжа полуниця, вам потрібно зробити їх щодня! ?
Обов'язково спробуйте зробити це. літній десертВажко уявити, що може бути більш привабливим. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Дуже ніжний, смачний, корисний і красивий кремовийДостаток полуниці та меду неодмінно сподобається як дорослим, так і дітям!
Чи подобається вам рецепт? Поділіться своїми друзями у соціальних мережах.