Як зробити торт з полуницею

З полуничним сезоном я вирішив спробувати якомога простіше. випічка з цією чудовою ягодою. Я недавно мав аргумент з кулінарним другом, торт якого буде краще. В кінці я втратив і виграв одночасно!

Моє торт не так смачним, як Альбіна, але я зміг поповнювати свою кулінарну книгу з великим новим рецептом.

Цей пиріг буде неймовірно щасливим втомленим робочим домовласникам, які хочуть поперчити їх додому смачними випічками, а міцність і час для цього після роботи не залишається. Торт виготовлений дуже швидко і просто, поки ви не будете байдужими!

Пиріг з полуницею Редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. полуницяй Повітряне і хрустке тісто і яскраве наповнення свіжої полуниці - це справжній смак літа!

інгредієнти
  • 250г листового тіста
  • 120г вершковий сир
  • 70г цукру
  • 230г полуниці
  • 0,5 ч.л. ванілін
  • 1 яйце

Підготовка
  1. Для приготування листового тіста потрібно змішати яйце, розтопити вершкове масло і воду. Додайте борошно, розпушувач і перемішайте тісто. Тісто повинна бути м'яким і однорідним, не приклеїти до рук. Я збираю готове тісто. Я гона потрібна половина аркуша тесту для цього пирога. Розкачати тісто в прямокутник товщиною 0,5 сантиметрів, обріжте нерівномірні краї.

2. Вимийте, висушіть, а потім зріжте полуницю пластинами. Як зробити торт з полуницею

3. У зручному контейнері змішайте вершковий сир, 60 грам цукру і ваніліну. Подрібніть його акуратно. Як зробити торт з полуницею

4. Частково розділіть тісто на три частини. Ліворучні та праві частини тестових ріжучих смуг (на куті 45 градусів) шириною близько 1 сантиметра. Як зробити торт з полуницею р.

5. На середню частину тесту викласти сирну начинку, покласти ягоди полуниці зверху. Потім покрийте начинку по черзі з лівими і правими сторонами, як якщо косить косичка. 830542

6. Збити яйце, змастити їх шаром, посипати цукром зверху (нам буде потрібно близько 10 грам, тобто столова ложка). Як зробити торт з полуницею

7. Випікайте шар торта при температурі 200 градусів за 20-30 хвилин. Як зробити торт з полуницею

8. Це, полуниця готовий. Бодибилдерши! Як зробити торт з полуницею

Порада редакційної колегії Полуниця з вершками завжди ніжна, соковита і бездоганна! І якщо цей класичний смак поганий у вигляді торта, складно уявити, що може бути більш апетитним.

Я пропоную вам дізнатися, як зробити полуничний торт без випічки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Легка текстура і смачна начинка полуниці обов'язково порадує будь-який солодкий зуб! З самого першого приготування цей торт обов'язково стане одним з улюблених.

Поділитися рецептом. манжети З смаком літа з друзями, вони обов'язково будуть вдячні Вам за це!