Як зробити торт з полуницею

З полуничним сезоном я вирішив спробувати якомога простіше. випічка з цією чудовою ягодою. Я недавно мав аргумент з кулінарним другом, торт якого буде краще. В кінці я втратив і виграв одночасно!

Моє торт не так смачним, як Альбіна, але я зміг поповнювати свою кулінарну книгу з великим новим рецептом.

Цей пиріг буде неймовірно щасливим втомленим робочим домовласникам, які хочуть поперчити їх додому смачними випічками, а міцність і час для цього після роботи не залишається. Торт виготовлений дуже швидко і просто, поки ви не будете байдужими!

Пиріг з полуницею Редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. полуницяй Повітряне і хрустке тісто і яскраве наповнення свіжої полуниці - це справжній смак літа!

інгредієнти
  • 250г листового тіста
  • 120г вершковий сир
  • 70г цукру
  • 230г полуниці
  • 0,5 ч.л. ванілін
  • 1 яйце

Підготовка
  1. Для приготування листового тіста потрібно змішати яйце, розтопити вершкове масло і воду. Додайте борошно, розпушувач і перемішайте тісто. Тісто повинна бути м'яким і однорідним, не приклеїти до рук. Я збираю готове тісто. Я гона потрібна половина аркуша тесту для цього пирога. Розкачати тісто в прямокутник товщиною 0,5 сантиметрів, обріжте нерівномірні краї.

2. Вимийте, висушіть, а потім зріжте полуницю пластинами.

3. У зручному контейнері змішайте вершковий сир, 60 грам цукру і ваніліну. Подрібніть його акуратно.

4. Частково розділіть тісто на три частини. Ліворучні та праві частини тестових ріжучих смуг (на куті 45 градусів) шириною близько 1 сантиметра. р.

5. На середню частину тесту викласти сирну начинку, покласти ягоди полуниці зверху. Потім покрийте начинку по черзі з лівими і правими сторонами, як якщо косить косичка. 830542

6. Збити яйце, змастити їх шаром, посипати цукром зверху (нам буде потрібно близько 10 грам, тобто столова ложка).

7. Випікайте шар торта при температурі 200 градусів за 20-30 хвилин.

8. Це, полуниця готовий. Бодибилдерши!

Порада редакційної колегії Полуниця з вершками завжди ніжна, соковита і бездоганна! І якщо цей класичний смак поганий у вигляді торта, складно уявити, що може бути більш апетитним.

Я пропоную вам дізнатися, як зробити полуничний торт без випічки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Легка текстура і смачна начинка полуниці обов'язково порадує будь-який солодкий зуб! З самого першого приготування цей торт обов'язково стане одним з улюблених.

Поділитися рецептом. манжети З смаком літа з друзями, вони обов'язково будуть вдячні Вам за це!