20
Як зробити торт з полуницею
З полуничним сезоном я вирішив спробувати якомога простіше. випічка з цією чудовою ягодою. Я недавно мав аргумент з кулінарним другом, торт якого буде краще. В кінці я втратив і виграв одночасно!
Моє торт не так смачним, як Альбіна, але я зміг поповнювати свою кулінарну книгу з великим новим рецептом.
Цей пиріг буде неймовірно щасливим втомленим робочим домовласникам, які хочуть поперчити їх додому смачними випічками, а міцність і час для цього після роботи не залишається. Торт виготовлений дуже швидко і просто, поки ви не будете байдужими!
Пиріг з полуницею Редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. полуницяй Повітряне і хрустке тісто і яскраве наповнення свіжої полуниці - це справжній смак літа!
інгредієнти
Підготовка
Порада редакційної колегії Полуниця з вершками завжди ніжна, соковита і бездоганна! І якщо цей класичний смак поганий у вигляді торта, складно уявити, що може бути більш апетитним.
Я пропоную вам дізнатися, як зробити полуничний торт без випічки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Легка текстура і смачна начинка полуниці обов'язково порадує будь-який солодкий зуб! З самого першого приготування цей торт обов'язково стане одним з улюблених.
Поділитися рецептом. манжети З смаком літа з друзями, вони обов'язково будуть вдячні Вам за це!
Моє торт не так смачним, як Альбіна, але я зміг поповнювати свою кулінарну книгу з великим новим рецептом.
Цей пиріг буде неймовірно щасливим втомленим робочим домовласникам, які хочуть поперчити їх додому смачними випічками, а міцність і час для цього після роботи не залишається. Торт виготовлений дуже швидко і просто, поки ви не будете байдужими!
Пиріг з полуницею Редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. полуницяй Повітряне і хрустке тісто і яскраве наповнення свіжої полуниці - це справжній смак літа!
інгредієнти
- 250г листового тіста
- 120г вершковий сир
- 70г цукру
- 230г полуниці
- 0,5 ч.л. ванілін
- 1 яйце
Підготовка
- Для приготування листового тіста потрібно змішати яйце, розтопити вершкове масло і воду. Додайте борошно, розпушувач і перемішайте тісто. Тісто повинна бути м'яким і однорідним, не приклеїти до рук. Я збираю готове тісто. Я гона потрібна половина аркуша тесту для цього пирога. Розкачати тісто в прямокутник товщиною 0,5 сантиметрів, обріжте нерівномірні краї.
- Вимийте, висушіть, а потім зріжте полуницю пластинами.
- У зручному контейнері змішайте вершковий сир, 60 грам цукру і ваніліну. Подрібніть його акуратно.
- Частково розділіть тісто на три частини. Ліворучні та праві частини тестових ріжучих смуг (на куті 45 градусів) шириною близько 1 сантиметра. р.
- На середню частину тесту викласти сирну начинку, покласти ягоди полуниці зверху. Потім покрийте начинку по черзі з лівими і правими сторонами, як якщо косить косичка. 830542
- Збити яйце, змастити їх шаром, посипати цукром зверху (нам буде потрібно близько 10 грам, тобто столова ложка).
- Випікайте шар торта при температурі 200 градусів за 20-30 хвилин.
- Це, полуниця готовий. Бодибилдерши!
Порада редакційної колегії Полуниця з вершками завжди ніжна, соковита і бездоганна! І якщо цей класичний смак поганий у вигляді торта, складно уявити, що може бути більш апетитним.
Я пропоную вам дізнатися, як зробити полуничний торт без випічки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Легка текстура і смачна начинка полуниці обов'язково порадує будь-який солодкий зуб! З самого першого приготування цей торт обов'язково стане одним з улюблених.
Поділитися рецептом. манжети З смаком літа з друзями, вони обов'язково будуть вдячні Вам за це!