Як швидко повернути старі форми після народження дитини

Загнічення і пологи завжди відображаються в жіночому малюнку. Витрата, розтяжки, флаббі шкіра ... Додати до цього неправильного харчування, втоми, хронічний недолік сну. Нові ризики, які втратили свою колишню форму. І якщо вагітність одна після іншої, діти, в таких випадках ви думаєте про себе останні.

Звісно, улюблених дітей і підтримуючої дружини роблять жінку щасливою. Але завжди виникають сумніви. Ви хочете виглядати красиво! Як зібрати сили і почати боротьбу з додатковими фунтами?

Як швидко повернути старі форми після народження дитини Р

Досвід втрати ваги знаменитостей є індексним, але не дуже надихає. Вони мають у своєму розпорядженні нуни, модних дієтологів, особистих фітнес-тренерів. Вони можуть дозволити будь-який набір продуктів. І якщо ви є звичайною жінкою з одним або декількома дітьми, зіркові поради просто дратівливі.

Історія втрати ваги Катерина Суворікова стала сюжетом для модного журналу. Але Катя не художник, не модний блогер і не зірка Instagram. Популярні видавці навряд чи пишу дружині священика, мати п'ять, хто Я можу схуднути самостійно. понад 50 кілограмів.

Але редакційна колегія "Сайт" Я не міг бути минулим, що історія. Приклад гідності імітації! Кожна жінка, незалежно від того, яка її робота або скільки дітей вона має, може досягти своєї мети. Головне - зібрати себе разом і не відступати.

Здавалося б, дивний для деяких віруючих, щоб змінити їх зовнішній вигляд. Але немає нічого дивного, набагато менш грішного тут. Так, зовнішній вигляд не є основною якістю людини. Погано відійти себе, змінити зовнішній вигляд для самопізнання.

Але це ще гірше, щоб бути мереживним, зволожуючи себе зайвими турботами, не подбати про себе і кинути його на останнє місце, зафіксувавши на роботі або сім'ї.

Катя заміжала ніжна молода краса. Перші кілограми з'явилися, коли вона зацікавила приготування їжі. Я приготував багато і якось спокійно відновив.

І я не помітив, що щось було неправильно. Наприклад, я можу запекти курячий хлібопекарський грунт, і - ми його ввечері, ціле. Цікавий фільм, якось невидимий, Катя розповідає у інтерв'ю для православного інтернет-журналу.

Потім народження першої дитини, потім друга вагітність, третій, четвертий, п'ятий. Катя дуже жирна, вона перестала розпізнати старі друзі.
Як швидко повернути старі форми після народження дитини 0808

«Це було важко носити — гормони призначалися. Це теж, ймовірно, прискорило процес збільшення ваги. Після другої дитини в будинку батьків я стояв на масштабі, просто з цікавості. Я вже знав (і чув від моєї мами), що це час, щоб схуднути. Але я пішов на ваги, так як я б побачила 80 кілограмів, добре, 85 кілограмів. І я стояв, і на екрані був три-цифровий номер. 1 сто і дванадцять кілограмів!

Мій чоловік теж зіпсував мене. Він сказав, що я люблю будь-кого і буде любити вас, і в цілому я не люблю тебе за зовнішнім виглядом. Я був комфортним слухом. Але, щоб бути чесною, я тепер зрозумів, що це все ще не зовсім вірно. І, звичайно, тепер він дивиться на мене з різними очима. Це приємно.

«Я просто не звертаю увагу. Я думав, "Дуже, ти, я повний, звичайно." Але вона виправдала себе з дітьми, піклується. Ні, кілька разів навіть сиділи на дієті, але без ефекту і тому швидко припиняється. А потім я зрозумів, що це час, щоб зібрати себе разом. Я пам'ятаю, що це вже важко для мене, щоб вигнати мій взуття. Тексти пісень, а це означає: І я був трохи більше двадцяти! І я хотів би одягати красиво - і молодіжний одяг цього розміру не знайдеться в кожному магазині. Я маю на увазі, ви не знайдете його на всіх. І так я взяв на себе, каже Катерина впевнено.

Але найбільша проблема є звичкою. проблеми і стрес: «Я все одно хочу бути дратівливим. Я люблю себе. Хтось в неприємності закривається, переходить в себе, і я піду для смачного. Для мене простіше знімати стрес так швидко, ніж на куточок себе, накопичувати напругу. й

Перші спроби втрати ваги були невдалими. Дівчина вичерпана голодними ударами, але, не бачив результату, вирішив вивчити проблему зсередини. Я прочитав багато харчуванняВона використовувала деякі методи на себе і експериментально принесла її ідеал зниження вагий

«Я знайшов можливість застосувати деякі принципи правильного харчування без зайвих кінцівок, щоб не розбитись. Наприклад, я їсти вуглеводи, навіть солодощі, але тільки вранці. До обіду я можу їсти майже все - добре, не відро. Травня, відмінна від сималіної каші.

На обід - м'ясо або риба, овочі. Єдина печера: Я важко їсти свинину, є занадто багато жиру. Я не зловживаю рисом, я намагаюся варити картоплю, не обсмажити їх. Найкраща обідня сторона гречана. Фрукти і чорна кава вдень.

«Бу з обідом все суворо: завжди близько восьми. Я не прилипаю до радикального «не їсти після шести» це занадто важко. Діннер повністю без вуглеводів. Має велику кількість білків (чеська, варена м’ясна), вона дає сати.

Я часто варила яйця на вечерю - Я читаю, що біотин, що міститься в них, допомагає розбити жир, нормалізує вуглеводний обмін. Я не знаю, якщо це справа, але є результатом. Важливо: не їсти овочі і фрукти вночі. Я помітив, що вони тільки підвищують апетит. й

З таким харчуванням результат не був довго! Молода мама змінила за визнання. Шукаємо дівчину!

Для всіх жінок, які не знають, як схуднути після пологів в домашніх умовахМати Катерина радить дізнатися кількість калорій. Це не так складно, як це виглядає, насправді. Якщо у вас немає проблем зі здоров'ям і не є грудним вигодовуванням, щоденно Не повинно бути більше 2000 калорій.

Чоловік Катя дуже підтримує дружину. Надихнула правильне харчування і тихо втратила 23 кг! Так, це не просто, тому що весь процес втрати ваги в пари зайняти два роки.

З тих пір, як ви повинні повністю змінити ваші звички харчування, будь ласка, підготувати для поломок. Не страшно їсти шматочок торта або шашлик на святі. Головне - після розкладання вниз, робити Терміни Або салати і повернутися в норму.

Не боятися, що погана дієта буде впливати на фізичну активність. Навпаки Разом з зайвою вагою зникне втома, безсоння, зникнуть проблеми суглобів. Ваші результати та новий зовнішній вигляд стануть стимулом для подальших перемог. Приємно підключатися. ВеденняАле мама і діти мають безліч з них.

Як швидко повернути старі форми після народження дитини р.

У будь-якому випадку, намагатися жити правильно, любити себе і ваших сусідів, не судити інших за їх зовнішній вигляд. Якщо з яких причин ви не можете втратити вагу (важкі проблеми, конституція тіла), подбайте про вашу внутрішню красу і гармонію. Немає нічого неправильного з живою в будь-який розмір або вага. Якщо у вас є бажання і можливість змінити краще, обов'язково використовуйте їх.

Історія Катерини дуже цінна для нас – звичайні дружини та мати. Кожен з нас може змінитися, стати кращим або приймати себе як ми. Бог допоможе всім, хто має хороші наміри і чисті думки.

Якщо ви маєте схожу історію втрати ваги на основі особистого досвіду, розкажіть нам у коментарях. І не забудьте показати статтю друзям на соцмережах, це допоможе відповісти на питання. Як швидко схуднути після пологівй