Як Зупинити опір вашого партнера

Кожна людина, яку ми знайомимо, навчає нас щось. Але вивчення цього уроку може бути складно.

Одна дівчина спробувала вивести висновки з її зв'язків, написав йому лист і розмістив його в Інтернет.

ДепозитФотогалерея

«Я дізнався про вашу обману перед роботою.» Я роблю свою роботу в той час як мій світ був крихким, працюючи в барі, подаючи напої всю ніч і посміхання. Я зробив те, що я повинен зробити. Я виходив з бару, який ніч з розбитим серцем, але повний гаманець.

Тексти пісень, а це означає: Ви відчуєте себе безцінно. Я завжди відчував, як я зробив щось неправильно. Я довго відновив, але в кінці я зрозумів, що я не проблема. Я хороша людина. Я дізнався, що не можна довіряти самооцінці іншого. й

Ви відкрили очі, продемонстрували мене, як можна маніпулювати іншим. Ви були нещасливі і незадоволені собою, тому ви шукали когось, що ви можете контролювати. Ви знайшли мене. Я знімався зараз.

Я думав, що мені потрібно. Я повністю залежав від вас. Я працюю над самодостатньою жінкою. Я роблю. Я щаслива з себе, я справляється з будь-якими проблемами. Завдяки тобі я відкрив внутрішній джерело живлення. Дякую за це.

Я не хочу бути з. Не вистачає уваги, чутливості та доброти. Тепер я знаю, що я заслуговує.

Я знаю, що я хотів. Ви побили серце, але ви допомогли мені знайти себе. Я пішов, закінчив університет, зробив друзів, і зустрів когось, що я люблю. Без слів достатньо дати подяка. й

Психологи кажуть, що жінки вводять в деструктивні стосунки досить часто. Не випадково і пояснюються внутрішніми причинами.

Причини нездорових відносин
  1. Низька самооцінка
    Вона вважає, що вона не заслуговує кращого. Вона страждає від прийняття поганого ставлення до норми, а іноді вона провокує її. Коли людина не цінує себе, вона стає дуже важкою для інших, щоб оцінити його.

ДепозитФотогалерея

2. Приклад батьків
    Якщо батько жінки був мудрим або, навпаки, ослаблення, вона може, як дорослий, вибрати чоловіка з таким же малюнком поведінки чоловіка як чоловіка. Тому що це норма для неї.

ДепозитФотогалерея

3. Синдром Спасителя
    Є жінки, які думають, у них є супергеройські якості. Вони знайдуть деякі втрати і намагаються їх змінити, порушуючи в силу їх впливу. Або грубі люди, і починають відчувати долю, блювоти, що завдяки чарівній чарівності вони стануть своєрідними і тихими людьми

ДепозитФотогалерея

4. Груша лохості
    Є жінки, які не самодостатні. Вони зазвичай так бояться бути самотніми, що вони поруч з будь-яким чоловіком, навіть якщо не найбільш підходящі для них, якщо тільки з кимось.

ДепозитФотогалерея

5. Фінансова залежність
    Якщо жінка живе чоловіком, вона звикла до неї. Коли вона хоче розірвати з ним, вона думає про те, що відбудеться поруч, чи вона може побудувати кар'єру і розвивати. І що припиняє її.

ДепозитФотогалерея

6. Груша відходу дитини без батька
    Поведінка дитини неправильний візерунок поведінки в сім'ї не добре. Дитина буде краще, якщо він перебуває в спокійній і позитивної атмосфери, а не серед кварель і відставок батьків.

ДепозитФотогалерея

Також можна підтримувати цивілізацію відносиниВзявши спільну частину в виховання дитини, а в той же час рефагуючи сімейні стосунки з ним.

І добримВи повинні працювати не тільки безпосередньо на них, але і на себе. Як збільшити свою самооцінку і розвивати жіночність, читайте в наших наступних статтях. Дотримуйтесь посилань.