15
Рецепт часнику з зеленню і сиром
Коли я отримую його. часник-мейк З духовки вся сім'я зазвичай збирає на кухні. Після того, щоб протистояти аромату цієї випічки просто неможливо.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І борщ! Їжте його і їсти його...
Сирно-зелені інгредієнти торта
Підготовка
Вам подобається пиріжки? Якщо так, спробуйте зробити "Бревестрський пиріг" з куркою і картоплею. Ця пишна і рожева тістечка є справжньою слиною для тих, хто не має можливості мені з тісто протягом тривалого часу.
Хоча борошно і погрожує влаштувати зайві кілограми на талії, які ми так дилігуємо влітку, щоб відмовитися від ніжного торта з ароматними ягодами просто неможливо. Ми розповімо, як швидко приготувати торт з полуницею.
Так що ви не витрачаєте час, який шукає ідеальний рецепт, сьогодні "Сайт" Я приготував для вас величезний список найсмачніших начинок для пирогів. Овочевий, ягода, м'ясо, сир, солодкий, солоний ... Приготуйте не менше кожного дня, перед вами 6 рецептів тесту на будь-який смак!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І борщ! Їжте його і їсти його...
Сирно-зелені інгредієнти торта
- 300 мл теплого молока
- 500г борошна
- 11g сухі дріжджі
- 1 ч.л. цукру
- 1 ч.л. солі
- 4 ст. оливкової олії
- 1 пакет кропу
- 1 голова часнику
- 200г вершкове масло
- 200г сир
- прямокутний
Підготовка
- Залийте тепле молоко в чашу, додайте дріжджі і цукор, перемішайте, накрийте харчовою плівкою і залиште на 10 хвилин.
- Потім зніміть плівку, перемішайте і починайте в'язання сіяного борошна. Перед викладанням тіста на столі додайте грам 300-350 борошна, і введіть трохи на стіл.
- Перенести підготовлене тісто в чашу, залити оливковою олією і добре перемішати. Потім покрийте плівку і залиште на 1 годину.
- Тим часом натерти в блендері, додати вершкове масло і добре перемішати.
- Розкачати тісто в тонкому шарі і змащувати її по всій поверхні за допомогою начинки.
- Поставте тісто в рулетку. Наріжте рулон по 2 штуки, заплетіть їх в косу, а потім закріпіть кінці.
- Перенесення отриманої заготовки в форму випічки змащують рослинною олією.
- Посипати зверху тертим сиром, накрити рушником і залишити на 30 хвилин.
- Відправте форму до духової шафи до 180 градусів за 30-35 хвилин.
- Це, млинці готовий. Бон привіт!
Вам подобається пиріжки? Якщо так, спробуйте зробити "Бревестрський пиріг" з куркою і картоплею. Ця пишна і рожева тістечка є справжньою слиною для тих, хто не має можливості мені з тісто протягом тривалого часу.
Хоча борошно і погрожує влаштувати зайві кілограми на талії, які ми так дилігуємо влітку, щоб відмовитися від ніжного торта з ароматними ягодами просто неможливо. Ми розповімо, як швидко приготувати торт з полуницею.
Так що ви не витрачаєте час, який шукає ідеальний рецепт, сьогодні "Сайт" Я приготував для вас величезний список найсмачніших начинок для пирогів. Овочевий, ягода, м'ясо, сир, солодкий, солоний ... Приготуйте не менше кожного дня, перед вами 6 рецептів тесту на будь-який смак!