Рецепт страви зі сквошу

Я люблю закуски від молодого сквошу, в сезоні я готую майже щодня. Більшість людей воліють обсмажити їх, але я віддаю перевагу дієти варіант. Мінімальний жир і максимальна користь, і трохи соусу з часником, щоб зробити смак неперевершеним. Смачний салат з кабачків Ви можете підготуватися до свята, а для вечері, а головне - коли гості вже поріг.

Редакція "Сайт" Увійти цукіній Я пообіцяю!

Свіжий салат зі сквошу інгредієнти
  • 4-5 кабачків
  • 1 ст.л. рослинної олії
  • 1 ст. л. бальзамічного оцту
  • 1 ст.л. спеції
  • 100мл йогурт
  • 2 зубчики часнику
  • Малкa
  • м'ята
  • сіль і перець

Підготовка
  1. Підібрати пару дозрівання молодих кабачків. Добре промийте їх, висушіть їх і виріжте кубиками або колами разом з шкірою.

2. Посипати їх спеціями, сіллю, вершковим маслом і бальзамічним оцтом. Якщо ви хочете зменшити кількість калорій, не додаємо олії. Можна залити трохи соєвого соусу. Все ретельно перемішати.

3. Поставте кабачки на випічку в одному шарі і надішліть на нагріту духовку 15-20 хвилин. Бейк на 200 градусів. Р

4. Під час приготування кабачків зробіть соус. Вирізати кріп, вичавити часник і змішати їх з йогуртом або сметаною. Можна додати деякі спеції.

5. Прохолодити кабачки і покласти в якусь ємність. Залити часниковим соусом з зубчастими шматочками кабачків, перемішати і посипати скибочками листя м'яти. Ваш вітамін закуски готовий!

Салат виходить незвичайно легким і дуже приємним на смак. Завдяки соусу часнику, кабачки відкриваються особливим чином і набувають розкішний аромат. Закуска просто, не займе багато часу, але це буде прекрасним доповненням до обіду або вечері!

Є багато корисних рецептів! Ми вже пишаємося тим, як приготувати смачний і легкий закусок зі сквошу.

Ми також поділимося рецептом хрустких і вітамінних маринованих кабачків.

І ми також сказали вам, чому до м'ясників додають натерті свіжі кабачки.

Чи подобається вам рецепт? Розкажіть ваші друзі.