19
Рецепт страви зі сквошу
Я люблю закуски від молодого сквошу, в сезоні я готую майже щодня. Більшість людей воліють обсмажити їх, але я віддаю перевагу дієти варіант. Мінімальний жир і максимальна користь, і трохи соусу з часником, щоб зробити смак неперевершеним. Смачний салат з кабачків Ви можете підготуватися до свята, а для вечері, а головне - коли гості вже поріг.
Редакція "Сайт" Увійти цукіній Я пообіцяю!
Свіжий салат зі сквошу інгредієнти
Підготовка
Салат виходить незвичайно легким і дуже приємним на смак. Завдяки соусу часнику, кабачки відкриваються особливим чином і набувають розкішний аромат. Закуска просто, не займе багато часу, але це буде прекрасним доповненням до обіду або вечері!
Є багато корисних рецептів! Ми вже пишаємося тим, як приготувати смачний і легкий закусок зі сквошу.
Ми також поділимося рецептом хрустких і вітамінних маринованих кабачків.
І ми також сказали вам, чому до м'ясників додають натерті свіжі кабачки.
Чи подобається вам рецепт? Розкажіть ваші друзі.
Редакція "Сайт" Увійти цукіній Я пообіцяю!
Свіжий салат зі сквошу інгредієнти
- 4-5 кабачків
- 1 ст.л. рослинної олії
- 1 ст. л. бальзамічного оцту
- 1 ст.л. спеції
- 100мл йогурт
- 2 зубчики часнику
- Малкa
- м'ята
- сіль і перець
Підготовка
- Підібрати пару дозрівання молодих кабачків. Добре промийте їх, висушіть їх і виріжте кубиками або колами разом з шкірою.
- Посипати їх спеціями, сіллю, вершковим маслом і бальзамічним оцтом. Якщо ви хочете зменшити кількість калорій, не додаємо олії. Можна залити трохи соєвого соусу. Все ретельно перемішати.
- Поставте кабачки на випічку в одному шарі і надішліть на нагріту духовку 15-20 хвилин. Бейк на 200 градусів. Р
- Під час приготування кабачків зробіть соус. Вирізати кріп, вичавити часник і змішати їх з йогуртом або сметаною. Можна додати деякі спеції.
- Прохолодити кабачки і покласти в якусь ємність. Залити часниковим соусом з зубчастими шматочками кабачків, перемішати і посипати скибочками листя м'яти. Ваш вітамін закуски готовий!
Салат виходить незвичайно легким і дуже приємним на смак. Завдяки соусу часнику, кабачки відкриваються особливим чином і набувають розкішний аромат. Закуска просто, не займе багато часу, але це буде прекрасним доповненням до обіду або вечері!
Є багато корисних рецептів! Ми вже пишаємося тим, як приготувати смачний і легкий закусок зі сквошу.
Ми також поділимося рецептом хрустких і вітамінних маринованих кабачків.
І ми також сказали вам, чому до м'ясників додають натерті свіжі кабачки.
Чи подобається вам рецепт? Розкажіть ваші друзі.