17
Інструкція для приготування торта з червоною смородини і мерингу
Я завжди запекла. Пиріг "Streisel"Але тепер я знаю рецепт приготування ягод, які я зателефоную дивовижну ласощі. Не можна відірвати від торта, тому тепер я готую тільки за цим рецептом!
Перевага цього тіста над багатьма іншими пироги поєднується з кислою ягодою з солодким м'ясом. Цей яскравий смак контрастний і дає торт особливою родзинкою, а крім нього - смачне хрустке піщане тісто. Червоний смак Дуже добре після легкої літньої вечері, перед сном!
Пиріг з червоною смородини Сьогодні видання "Сайт" Він розповість, як приготувати. червонийй Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Тест інгредієнти
Наповнення інгредієнтів
Інгредієнти для бджільництва
Підготовка
Редакційна консультація Також я пропоную, як зробити сирний торт з чорною смородини. Ми їсти і не отримувати краще, тому що це так смачно, що всі калорій йдуть прямо до серця!
Сирний фарширований, більш як шовковий крем, крихке тісто і наша краса. червоний! Спробуйте зробити цей торт, ви не пошкодуєте його!
Поділіться рецептом з друзями в соціальних мережах, вони будуть вдячні Вам.
Перевага цього тіста над багатьма іншими пироги поєднується з кислою ягодою з солодким м'ясом. Цей яскравий смак контрастний і дає торт особливою родзинкою, а крім нього - смачне хрустке піщане тісто. Червоний смак Дуже добре після легкої літньої вечері, перед сном!
Пиріг з червоною смородини Сьогодні видання "Сайт" Він розповість, як приготувати. червонийй Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Тест інгредієнти
- 350г борошна
- 100г цукру
- 150г сир
- 80мл рослинне масло
- 120 мл молока
- 8г ванільний цукор
- 15г розпушувач
- щіпка
Наповнення інгредієнтів
- 800г сир
- 200 г цукру
- 50г крохмаль
- 50г вершкове масло
- 3 яйця
- 2 жовтки
- 8г ванільний цукор
- 500г червоне
Інгредієнти для бджільництва
- 2 білки
- 100г цукру
- 30г мигдальних пелюсток
- щіпка
Підготовка
- Щоб приготувати тісто в зручній ємності, з'єднайте борошно, розпушувач для тіста, цукру, ванільного цукру і солі. Подивляйте його акуратно.
- У сухій суміші залийте молоко, соняшникову олію і додайте сир. Змішайте тісто.
- Візьміть форму для випічки (У мене є прямокутний розмір 36 х 24 сантиметрів), змащуйте її маслом і викладіть тісто на дно, рівномірно розподіляючи її по всій поверхні.
- Щоб приготувати начинку в глибокій мисці, поєднайте сир з цукром, ванільним цукром і крохмаль. Додайте 3 яйця, 2 жовтки і розтоплене вершкове масло. Добре перемішайте з міксером.
- Вимити смородини, відокремити гілочки від неї, а потім додати ягоди до сирої маси, перемішати.
- Поставте начинку у вигляді тіста, рівномірно рівні. Поставте в попередньо розігріту 180 градусів духовки і запікайте півгодини.
- Для приготування замші змішайте цукор з кімнатними протеїнами, додайте щіпку солі. Візьміть міксер до стійких вершин.
- Отримати готовий торт з духовки. Залийте збиті білки на начинку, вирівнюйте по всій поверхні, посипте мигдальними пелюстками і знову покласти в духовку, щоб запікати протягом 5-7 хвилин при температурі 200 градусів. до 1 2 3 4 5+
- Ось все, пиріг. смородина готовий. Бодибилдерши!
Редакційна консультація Також я пропоную, як зробити сирний торт з чорною смородини. Ми їсти і не отримувати краще, тому що це так смачно, що всі калорій йдуть прямо до серця!
Сирний фарширований, більш як шовковий крем, крихке тісто і наша краса. червоний! Спробуйте зробити цей торт, ви не пошкодуєте його!
Поділіться рецептом з друзями в соціальних мережах, вони будуть вдячні Вам.