16
Як приготувати курячий рулет з чорносливом
«Мій чоловік і я нещодавно відсвяткував свою п’яту річницю разом. За планом, як правило: театр, романтична прогулянка по набережній і, звичайно, ресторан. Як правило, найяскравіші враження від виступів ми пішли, але цей раз я пам'ятав щось інше.
У ресторані ми замовляємо страву від шеф-кухаря і приносимо нас пердят І гнівці - це блюдо захопило серце! Дуже смачна їжа. Так я вирішив, всі кошти, щоб знайти рецепт цього страви і дізнатися, як приготувати його самостійно. Виявилося, що не так складно його приготувати, пише Ірина.
Сьогодні видання. "Сайт" Секрет, як приготувати незабутній курячий рулет в домашніх умовахНе гірше в ресторані.
Курячі груди рулонні інгредієнти
Підготовка
, Україна
Подаємо страву охолоджену, тому її смакує ще краще.
Для приготування найбільш апетитного гарніру необхідно тільки приготувати, так як рулон перетворюється в ідеальну страву для чудової сімейної вечері.
Поділитися рецептом з поціновувачами високої кухні. Бон привіт!
У ресторані ми замовляємо страву від шеф-кухаря і приносимо нас пердят І гнівці - це блюдо захопило серце! Дуже смачна їжа. Так я вирішив, всі кошти, щоб знайти рецепт цього страви і дізнатися, як приготувати його самостійно. Виявилося, що не так складно його приготувати, пише Ірина.
Сьогодні видання. "Сайт" Секрет, як приготувати незабутній курячий рулет в домашніх умовахНе гірше в ресторані.
Курячі груди рулонні інгредієнти
- 2 курячі груди
- 3 мандарини
- 100г горіхів
- 100 г чорносливу без насіння
- сіль
- чилі
- смачний
Підготовка
- Залийте чорнослив з окропом і залиште на годину і навпіл.
- Зніміть гнівці з шкіри з плівками і розділіть на скибочки.
- Потім відокремте куряче філе з кістки і виріжте кожну штуку уздовж на два шматки. Помістіть на обробну дошку, покриту харчовою плівкою, і добре збийте їх кухонним молотком, особливо в місцях, де з'єднуються шматочки.
- Після трохи солі і поперчити м'ясо. Щоб видалити зайву солодкість, які фрукти дадуть, додайте більше ваших улюблених спецій. , Україна
- Тепер потрібно порізати гострим ножем або шліфувати горіхи в блендері. Половина отриманої крихти рівномірно посипати м'ясом.
Покладіть чорнослив на вершину горіхів, змащуйте скибочки на чорнослив і посипте залишилися горіхи зверху. - Ретельно перекручуйте фарширований курячий філе в щільному і гладкому рулоні. З боків щільно затягують кінчики плівки так, щоб під дією пари вона не розгортається. Після цього перемістіть рулон на парову машину або поставте її в широку пробку, встановлену на сковороду з окропом на помірному вогні. Покрийте верх щільною кришкою і варіть протягом 35-40 хвилин.
, Україна
Подаємо страву охолоджену, тому її смакує ще краще.
Для приготування найбільш апетитного гарніру необхідно тільки приготувати, так як рулон перетворюється в ідеальну страву для чудової сімейної вечері.
Поділитися рецептом з поціновувачами високої кухні. Бон привіт!