21
Рецепт полуниці
Для нашої сім'ї, «Сторожниця» – це не просто торт, але і вся родинна історія. Він був Давидом. Він був гордим людиною, щоб він знав всі дні пам'яті святих. Він особливо подякував Давиду Салоніки, бо він був на честь цього святого діда, який він отримав свою назву.
Цей день відсвяткував 9 липня, і популярно називають День Давида Полуниці. Так він був названий в Росії, бо в цей період в лісі. полуницяй
Звісно, в нашій родині цей день був особливим. Ми привітали мого діда з дня народження, хоча він суворо заборонив дарувати подарунки. Він сказав, що Святий Давид провів 70 років в хати, що означає, що він не потребує ніяких надлишок.
Він прийняв тільки один подарунок - великогабаритний пиріг з полуницею. Цей торт ми всі чарівні, і я пам'яті мого діда випікаємо нашу "Вандерер" ще. Цей рецепт не повинен зберігати секрет. "Сайт" Зв'язатися з нами
Пиріг з полуницею Інгредієнти для тесту
Наповнення інгредієнтів
Заповнення.
Підготовка
Я сподіваюся, що вам подобається рецепт полуниці пирога стільки, скільки я робити. Подаруйте свої кулінарні фото з нами!
Літо - час ягід, а також красивих пирогів. Раніше ми сказали, як зробити найбільш ніжний торт з чорницею.
Вони також поділяють вибір кращих рецептів для заварювання тортів на будь-який смак.
І розповів, як зробити незвичайний сирний торт з ягодами.
Цей день відсвяткував 9 липня, і популярно називають День Давида Полуниці. Так він був названий в Росії, бо в цей період в лісі. полуницяй
Звісно, в нашій родині цей день був особливим. Ми привітали мого діда з дня народження, хоча він суворо заборонив дарувати подарунки. Він сказав, що Святий Давид провів 70 років в хати, що означає, що він не потребує ніяких надлишок.
Він прийняв тільки один подарунок - великогабаритний пиріг з полуницею. Цей торт ми всі чарівні, і я пам'яті мого діда випікаємо нашу "Вандерер" ще. Цей рецепт не повинен зберігати секрет. "Сайт" Зв'язатися з нами
Пиріг з полуницею Інгредієнти для тесту
- 2 ст. цукру
- 200г вершкове масло
- 300г борошна
- 1 яйце
Наповнення інгредієнтів
- 150г цукру
- 2 яйця
- 2 яєчні жовтки
- 100 мл молока
- 200г сметана
- 1 ч.л. крохмаль
- 0,5 ст.л. борошна
Заповнення.
- полуниця
- малина
Підготовка
- Починаємо з тестом. Зробіть вершкове масло і цукор для нього. Потім додайте яйце і збити його знову. Додайте борошно, замісіть тісто і відправте його в холодильник на годину.
ДепозитФотогалерея - У цей час бабуся зуміла піти в сад, збирати ягоди для пирога і приготувати заливку. Якщо вам не потрібно підібрати ягоди, то давайте до останнього моменту. Спочатку збити жовтки з третього цукром.
ДепозитФотогалерея - Додайте крохмаль і борошно до жовтків. Молоко варене і повільно заливають жовткову масу в неї, постійно помішуючи. Маса повинна бути однорідною, але не загущена. Зніміть вогонь і дайте трохи охолонути.
ДепозитФотогалерея - У окремому контейнері збити яйця, сметану і залишився цукор. Потім додайте охолоджену заварку до сметани і добре перемішайте. Начинка готова, потрібно підібрати торт.
ДепозитФотогалерея - Тісто рівномірно розподіляється у вигляді випікання, змащеного маслом. Помістіть вимиті і сушені ягоди зверху, а потім залийте всі вершки.
- Поставте в духовку і випікайте на 200 градусах близько 40 хвилин. Нехай торт охолоне повністю, а потім подаємо його до столу!
Я сподіваюся, що вам подобається рецепт полуниці пирога стільки, скільки я робити. Подаруйте свої кулінарні фото з нами!
Літо - час ягід, а також красивих пирогів. Раніше ми сказали, як зробити найбільш ніжний торт з чорницею.
Вони також поділяють вибір кращих рецептів для заварювання тортів на будь-який смак.
І розповів, як зробити незвичайний сирний торт з ягодами.