7
Інструкція з приготування персикового сирка без випічки
Я побачила фото на годівлі однієї з соціальних мереж. млинціЗроблено мій старий друг Mila. Цей десерт був настільки гарним, що я хотів, щоб зробити щось схоже. Після навчання рецепту я чекаю на можливість приготування цієї смачної страви.
Останні вихідні, мій мама приніс кілька фунтів смачних персиків від ринку, 3 пакети ванілі запечені і деякі печиво, і я знаю, що це був знак!
Купивши необхідні інгредієнти, я відразу почав готувати. Я був трохи хвилюватися про те, чи це буде працювати чи ні, бо це мій перший сирець. Але все вийшло, і легко і без зайвих зусиль!
р.
Домашній млинець без випічки Я дуже щасливий. Я впевнений, що це не буде останнім часом, я використовую цей рецепт. І цей рецепт ідеально підходить для тих, хто, як мій друг, не маю духовки. Ви не повинні зробити цей млинець. Головне, щоб дати йому заварити в холодильнику, тому що желатин знаходиться в начинці, а плоди заливають. желей
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. персиковий сирецьй Соковитний сік подає з столу, кухонні запахи люблять літо! Ви не повинні турбувати духовку.
Основні інгредієнти
Наповнення інгредієнтів
Компоненти верхнього шару
Підготовка
Є сотні різних рецептів млинців: шоколад, ягода, з випічкою, без неї. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Я пропоную вам дізнатися один незвичайний спосіб зробити млинець. Замість вершкового сиру він має сир, а замість печива він має банани.
Тонка хрусткі піщана основа, ніжний вершковий смак сирний сир І погорнути його, тонкі скибочки перців потопають в желе все про дивний сирець. Вечору краще варити, а вже вранці насолоджуватися приємним смаком. Цей десерт легко замінити торт на день народження, так як він виглядає відмінно!
Поділитися Зареєструватися з друзями на соцмережах!
Останні вихідні, мій мама приніс кілька фунтів смачних персиків від ринку, 3 пакети ванілі запечені і деякі печиво, і я знаю, що це був знак!
Купивши необхідні інгредієнти, я відразу почав готувати. Я був трохи хвилюватися про те, чи це буде працювати чи ні, бо це мій перший сирець. Але все вийшло, і легко і без зайвих зусиль!
р.
Домашній млинець без випічки Я дуже щасливий. Я впевнений, що це не буде останнім часом, я використовую цей рецепт. І цей рецепт ідеально підходить для тих, хто, як мій друг, не маю духовки. Ви не повинні зробити цей млинець. Головне, щоб дати йому заварити в холодильнику, тому що желатин знаходиться в начинці, а плоди заливають. желей
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. персиковий сирецьй Соковитний сік подає з столу, кухонні запахи люблять літо! Ви не повинні турбувати духовку.
Основні інгредієнти
- 200г печиво
- 150г вершкове масло
Наповнення інгредієнтів
- 600г ванільна сироватка
- 400 мл грецького йогурту (жир не менше 10%)
- 200 мл вершки (20%)
- 1 бар білого шоколаду
- 7г желатин
Компоненти верхнього шару
- 400г желе
- 1 ст.л. окропу
- 8 великих персиків
Підготовка
- Спочатку необхідно підготувати основу. За допомогою харчового процесора затирають печиво в невелику кришку. Розтопити вершкове масло і перемішати його з крихтою.
- Форма була покрита харчовою плівкою складалася кілька разів (або фольгою), викласти суміш печива з вершковим маслом на дні форми і добре вимити. Поставте основу в морозильну камеру 15 хвилин.
- У окремому контейнері змішайте сирну масу з йогуртом. доб.2
- Розтопити бар білого шоколаду з вершками в мікрохвильовці або на плиті, перемішати до однорідності. Залийте цю суміш желатину, залиште на 5 хвилин. Потім нагрівають до 60 градусів без кипіння. Дайте мені трохи охолонути.
- Змішайте сирну масу з шоколадним кремом. Залийте начинку на підставі печива і знову вставте в морозильну камеру на півгодини. 2316614р.
- Змішайте мішок фруктового желе з 1 склянкою окропу, добре помішайте. Зігріваємо 2-3 хвилини так, щоб желе розчиняє до кінця і стає однорідним. Нехай холодний желе (близько 15 хвилин).
- Поки желе охолоджується, можна нарізати персики на тонкі скибочки.
- Покладіть фрукти на сирник, залийте акуратно охолодженим рідким желе. Поставте в холодильник на 3-4 години, або краще за всю ніч. до 1 2 3 4+
- Це, млинці готовий. Бодибилдерши!
Є сотні різних рецептів млинців: шоколад, ягода, з випічкою, без неї. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Я пропоную вам дізнатися один незвичайний спосіб зробити млинець. Замість вершкового сиру він має сир, а замість печива він має банани.
Тонка хрусткі піщана основа, ніжний вершковий смак сирний сир І погорнути його, тонкі скибочки перців потопають в желе все про дивний сирець. Вечору краще варити, а вже вранці насолоджуватися приємним смаком. Цей десерт легко замінити торт на день народження, так як він виглядає відмінно!
Поділитися Зареєструватися з друзями на соцмережах!