14
Як засолити гриби з болгарським перцем
З віком ви будете-nilly, ви починаєте приймати звички дорослих жінок, звикли до прибирання будинку в будинку, очищати не тільки в вихідні і варити не тільки на один день.
Нещодавно я думав, що це час, щоб почати консервацію на зиму. Друзі просто сміхалися, кажуть, що вона старий вік вже на поріг, і мій бабуся оцінив і подарував мені з блокнотом з кращими рецептами для скручування. Ось де я знайшов рецепт для моїх улюблених маринованих грибів перцю. Я думаю, що це. гриби, які можна варити на всіх.
Редакція "Сайт" Він хоче сказати вам, теж, Як маринувати гриби взимкуЩоб зробити їх неймовірно смачними.
Рецепт маринованих грибів для зимових Інгредієнтів
Підготовка
Обов'язково спробуйте мариновані гриби за цим рецептом, ми запевняємо вас - вам сподобається! А в той же час можна також приготувати салат з суміші овочів і маринувати кабачки на зиму, тому що небагато скручень.
Зберігайте рецепт на сторінці, щоб ви не втратили його.
Нещодавно я думав, що це час, щоб почати консервацію на зиму. Друзі просто сміхалися, кажуть, що вона старий вік вже на поріг, і мій бабуся оцінив і подарував мені з блокнотом з кращими рецептами для скручування. Ось де я знайшов рецепт для моїх улюблених маринованих грибів перцю. Я думаю, що це. гриби, які можна варити на всіх.
Редакція "Сайт" Він хоче сказати вам, теж, Як маринувати гриби взимкуЩоб зробити їх неймовірно смачними.
Рецепт маринованих грибів для зимових Інгредієнтів
- 1 кг грибів
- 1 кг болгарського перцю
- 500г цибулю
- 200 г цукру
- 80г сіль
- 100мл соняшникова олія
- 150г 9% оцет
- 3 лаврові листки
- 6 горох солодкого перцю
- Малкa
Підготовка
- Вимийте гриби, очистіть їх і наріжте на чверті. Якщо гриби маленькі, можна розкачати і по всьому.
- Потім очистіть цибулю і виріжте півкільцями.
- Тепер час мити перцем. П'яти перців з педюклесу і насіння, порізати їх соломкою.
- Для маринаду змішайте в глибокому мисному оцті, соняшникової олії, солі і цукру.
- Покласти овочі і гриби в каструлі, перемішати і залити маринадом. Помістіть горщик на вогонь і відваріть вміст протягом 15 хвилин.
- Приготуйте банки для хребта. Покладіть лаврові листя, простягайте перець і кріпіть на дно банок.
- Потім кладуть гриби з овочами в банки і кладуть банки стерилізовані протягом 10 хвилин.
- Залишилося тільки розкачати банки, обгорнути і залишити до повного охолодження.
Обов'язково спробуйте мариновані гриби за цим рецептом, ми запевняємо вас - вам сподобається! А в той же час можна також приготувати салат з суміші овочів і маринувати кабачки на зиму, тому що небагато скручень.
Зберігайте рецепт на сторінці, щоб ви не втратили його.