Як засолити гриби з болгарським перцем

З віком ви будете-nilly, ви починаєте приймати звички дорослих жінок, звикли до прибирання будинку в будинку, очищати не тільки в вихідні і варити не тільки на один день.

Нещодавно я думав, що це час, щоб почати консервацію на зиму. Друзі просто сміхалися, кажуть, що вона старий вік вже на поріг, і мій бабуся оцінив і подарував мені з блокнотом з кращими рецептами для скручування. Ось де я знайшов рецепт для моїх улюблених маринованих грибів перцю. Я думаю, що це. гриби, які можна варити на всіх.

Редакція "Сайт" Він хоче сказати вам, теж, Як маринувати гриби взимкуЩоб зробити їх неймовірно смачними.

Рецепт маринованих грибів для зимових Інгредієнтів
  • 1 кг грибів
  • 1 кг болгарського перцю
  • 500г цибулю
  • 200 г цукру
  • 80г сіль
  • 100мл соняшникова олія
  • 150г 9% оцет
  • 3 лаврові листки
  • 6 горох солодкого перцю
  • Малкa

Підготовка
  1. Вимийте гриби, очистіть їх і наріжте на чверті. Якщо гриби маленькі, можна розкачати і по всьому.

2. Потім очистіть цибулю і виріжте півкільцями.

3. Тепер час мити перцем. П'яти перців з педюклесу і насіння, порізати їх соломкою.

4. Для маринаду змішайте в глибокому мисному оцті, соняшникової олії, солі і цукру.

5. Покласти овочі і гриби в каструлі, перемішати і залити маринадом. Помістіть горщик на вогонь і відваріть вміст протягом 15 хвилин.

6. Приготуйте банки для хребта. Покладіть лаврові листя, простягайте перець і кріпіть на дно банок.

7. Потім кладуть гриби з овочами в банки і кладуть банки стерилізовані протягом 10 хвилин.

8. Залишилося тільки розкачати банки, обгорнути і залишити до повного охолодження.

Обов'язково спробуйте мариновані гриби за цим рецептом, ми запевняємо вас - вам сподобається! А в той же час можна також приготувати салат з суміші овочів і маринувати кабачки на зиму, тому що небагато скручень.

Зберігайте рецепт на сторінці, щоб ви не втратили його.