З віком ви будете-nilly, ви починаєте приймати звички дорослих жінок, звикли до прибирання будинку в будинку, очищати не тільки в вихідні і варити не тільки на один день.
Нещодавно я думав, що це час, щоб почати консервацію на зиму. Друзі просто сміхалися, кажуть, що вона старий вік вже на поріг, і мій бабуся оцінив і подарував мені з блокнотом з кращими рецептами для скручування. Ось де я знайшов рецепт для моїх улюблених маринованих грибів перцю. Я думаю, що це.
гриби, які можна варити на всіх.
Редакція
"Сайт" Він хоче сказати вам, теж,
Як маринувати гриби взимкуЩоб зробити їх неймовірно смачними.
Рецепт маринованих грибів для зимових Інгредієнтів
- 1 кг грибів
- 1 кг болгарського перцю
- 500г цибулю
- 200 г цукру
- 80г сіль
- 100мл соняшникова олія
- 150г 9% оцет
- 3 лаврові листки
- 6 горох солодкого перцю
- Малкa
Підготовка
- Вимийте гриби, очистіть їх і наріжте на чверті. Якщо гриби маленькі, можна розкачати і по всьому.
- Потім очистіть цибулю і виріжте півкільцями.
- Тепер час мити перцем. П'яти перців з педюклесу і насіння, порізати їх соломкою.
- Для маринаду змішайте в глибокому мисному оцті, соняшникової олії, солі і цукру.
- Покласти овочі і гриби в каструлі, перемішати і залити маринадом. Помістіть горщик на вогонь і відваріть вміст протягом 15 хвилин.
- Приготуйте банки для хребта. Покладіть лаврові листя, простягайте перець і кріпіть на дно банок.
- Потім кладуть гриби з овочами в банки і кладуть банки стерилізовані протягом 10 хвилин.
- Залишилося тільки розкачати банки, обгорнути і залишити до повного охолодження.
Обов'язково спробуйте мариновані гриби за цим рецептом, ми запевняємо вас - вам сподобається! А в той же час можна також приготувати салат з суміші овочів і маринувати кабачки на зиму, тому що небагато скручень.
Зберігайте рецепт на сторінці, щоб ви не втратили його.