18
Як приготувати персикову галлету
Якщо ви хочете насолоджуватися літніми випічками з фруктами і в той же час не отримати додаткові фунти, їсти пиріжки, ви повинні гаманецьй Цей рецепт поділився вегетаріанським другом.
Більшість всіх, в галети з солодкою начинкою, я люблю контраст. Строго тісто, нічого зайвого: тільки борошно, окропу, сіль, щіпка цукру і трохи соняшникової олії. І, звичайно, ароматний, буквально розтоплюється в роті. персиковий Не залиште байдужим. Дуже смачно, якщо ви їсти цю пасту з ванільним морозивом - вона виходить дивовижною делікатесністю!
Похід з персиками Сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. персикй Просто, смачно, не на всіх висококалорійних!
Р
Тест інгредієнти
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Редакційна порада закоханих персиків Я раджу дізнатися розумний рецепт приготування персиків без випічки. Соковитний сік подає з столу, кухонні запахи люблять літо! Ви не повинні турбувати духовку.
Цей торт також може бути виготовлений з інших фруктів. Головне - ввімкнути уяву!
Поділіться цим чудовим рецептом з друзями. персик!
Більшість всіх, в галети з солодкою начинкою, я люблю контраст. Строго тісто, нічого зайвого: тільки борошно, окропу, сіль, щіпка цукру і трохи соняшникової олії. І, звичайно, ароматний, буквально розтоплюється в роті. персиковий Не залиште байдужим. Дуже смачно, якщо ви їсти цю пасту з ванільним морозивом - вона виходить дивовижною делікатесністю!
Похід з персиками Сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. персикй Просто, смачно, не на всіх висококалорійних!
Р
Тест інгредієнти
- 250г борошна
- 150 мл окропу
- 50мл соняшникова олія
- щіпка
- щіпка
Наповнення інгредієнтів
- 4 персики
- 3 ст. цукру
- Кориця
Підготовка
- У зручному контейнері змішайте окропу, масло, дрібку цукру і солі.
- Запитайте на борошно, залийте її в глибоку миску. Залийте рідку суміш в борошняну ємність. ретельно перемішати. Змішайте тісто, вона повинна бути еластичною і не приклеїти до рук. Поставте тісто в холодильник на 1,5 години.
- Вимити персики і зняти кісточки. Наріжте персики на дрібні скибочки.
- На пергаменті розкачати тісто в тонкий шар (близько 0,5 сантиметрів, можна навіть тонше).
- На тісто викласти коло персикових скибочок, відступаючи від краю близько 2 сантиметрів (можна більше). З вільних країв тіста утворюють боки.
- Залийте фрукти з цукром і корицею (за бажанням). Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 30-40 хвилин до готовності.
- Саме це, персиковий черепиця готовий. Бодибилдерши!
Редакційна порада закоханих персиків Я раджу дізнатися розумний рецепт приготування персиків без випічки. Соковитний сік подає з столу, кухонні запахи люблять літо! Ви не повинні турбувати духовку.
Цей торт також може бути виготовлений з інших фруктів. Головне - ввімкнути уяву!
Поділіться цим чудовим рецептом з друзями. персик!