14
Рецепт кекса гарбуза
Недавній друг розповів про те, як вона ненависла сиром в дитинстві. "Я повернув мій ніс навіть з солодкого Великодня запіканка!" Але один день мій мама зробив спеціальні млинці, і, дивно, це не було ще п'ять хвилин до того, як я вже ткаю їх як щік. Я думаю, що це був секретним інгредієнтом, який зробив сирець виглядом і запахом, тому апетитний, що неможливо протистояти. ?
І секретний інгредієнт був звичайним вареним гарбузом. Розглядається природний антидепресант. Цей овоч містить велику кількість поживних речовин, які борються з втомою, стресом і покращують обмін речовин.
Сьогодні видання. "Сайт" Як приготувати незвичайне млинці гарбуз. Кукурудзяні млинці Вам не займе більше години, але Ваш настрій поліпшить весь день.
Як приготувати сирні інгредієнти
Підготовка
Виявляється дуже незвичайно яскравими і дуже смачними млинцями. Обов'язково приготуйте господаря з цією сонячною стравою.
Раніше ми вже писали, що ви ще можете варити з сиру - дивитесь на себе і діліться інформацією з друзями.
І секретний інгредієнт був звичайним вареним гарбузом. Розглядається природний антидепресант. Цей овоч містить велику кількість поживних речовин, які борються з втомою, стресом і покращують обмін речовин.
Сьогодні видання. "Сайт" Як приготувати незвичайне млинці гарбуз. Кукурудзяні млинці Вам не займе більше години, але Ваш настрій поліпшить весь день.
Як приготувати сирні інгредієнти
- 250г сир
- 100г гарбуз
- 2 яйця
- 15г манна
- 1 ч.л. кориці
- 75г борошна
- 1 ст.л. сухої журавлини
- щіпка
- цукор
Підготовка
- Перше, що ви робите, це очистить гарбуз і зрізаємо кріп. Залийте її невеликою кількістю води і відвару.
- Пришийте зайву рідину через значок, перемістіть гарбуз в поглиблену ємність і зламайте виделкою, додаючи кориці. Залиште гарбуз для охолодження.
- Тепер розбиваємо сир з виделкою, додаємо яйця, сіль, цукор, охолоджений гарбузовий пюре і омоліну. Залиште суміш, щоб стояти протягом 20 хвилин, щоб оселитися крупу.
- Додайте журавлину і перемішайте її до.
- Потім додайте борошно і перемішайте всі інгредієнти ретельно.
- Потім залийте в плоску пластину борошно.
- Формуйте круглі заготовки і покладіть їх на борошняну дошку.
- Щоб обсмажити, візьміть каструлю товстим дном, залийте рослинне масло в неї і прогрійте його. Поставте заготовку з двох сторін до золотистого кольору.
Виявляється дуже незвичайно яскравими і дуже смачними млинцями. Обов'язково приготуйте господаря з цією сонячною стравою.
Раніше ми вже писали, що ви ще можете варити з сиру - дивитесь на себе і діліться інформацією з друзями.