Як приготувати пишні бункери з начинкою

Якщо ви попросите мені те, що я любила більшість про школу, я відповідав без зачаття: «Бунс!» Тоді я любив всіх сортів тістечок і завжди шукав наступну зміну, щоб запустити в їдальні для улюбленого лікування.

Наші кухарі випікають виключно. пухкі з різними видами начинки, з яких весь лобі поширюється тільки на неймовірний аромат. Не дивно, що моя сестра використовується для того, щоб зробити задоволення від моєї пухнастих щік.

Роки йдуть, і любов запашних бункерів залишається зі мною. Для тих, хто любить смачну їжу, "Сайт" підготовлений виключно спливаючій

Lush бункери інгредієнти
  • 300г борошна
  • 3g сухі дріжджі
  • 35г цукру
  • 1г сіль
  • 160 мл молока
  • 1 яйце
  • 20 мл рослинної олії
  • 200 г кунжуту

Підготовка
  1. Залийте дріжджі 15 мл молока і залиште настоятися 15 хвилин. Як приготувати пишні бункери з начинкою

2. Потім просіяти борошно, перемішати з дріжджами і молоком. Як приготувати пишні бункери з начинкою

3. Додайте цукор, сіль, яйце та тісто мікси. Як приготувати пишні бункери з начинкою р.

4. Потім додайте рослинне масло і ретельно замочіть тісто. Як приготувати пишні бункери з начинкою р.

5. Загорніть тісто в харчовій плівці або віолончельному пакеті так, щоб він не заморожував, і вставте в холодильник на ніч. Як приготувати пишні бункери з начинкою р.

6. Приготувати начинку вранці. Наповнення може бути будь-яким: насіння, шоколад, м'ясо, яйця з зеленню або свіжими фруктами - абсолютно все буде робити. Як приготувати пишні бункери з начинкою

7. Потім вийняти тісто і розділіть його на рівні частини, згортаючи з них після невеликих кульок. Як приготувати пишні бункери з начинкою р.

8. Виготовляйте кожну з кульок і загорніть начинку в тісто. Як приготувати пишні бункери з начинкою

9. Насос заготовок в кунжуті, покласти на підготовлену каструлю і накрити харчовою плівкою. Залиште їх стоячи на 40 хвилин. Як приготувати пишні бункери з начинкою р.

10. Потім прогрійте духовку і запікайте булочки на півгодини при 170 градусах. Як приготувати пишні бункери з начинкою

Це, без сумніву, ідеально підходить для всіх випадків!

Такі пишні домашні бункери не залишать вас байдужими. Ви будете любити цей рецепт!

Розкажіть ваші друзі, як запекти неймовірно свінгери в будинку.