Які штани будуть модними восени

Жінки давно завоювали свої права. штаниЧоловічий одяг. З кожним роком fashionistas точно пам'ятає Марлен Дітріх, Ювс Сен Лорен і Коко Шанель, завдяки яким брюки міцно приймали гордість місця в жіночому гардеробі.

Що здивує нас з новим сезоном? штани Чи буде він модним на осінь 2020? Сьогодні видання. "Сайт" Я приготував для своїх шановних читачів відповіді на ці питання. Шукайте, будь ласка, запишіться на нашу розсилку!

Модні брюки 2020
  1. Штани талії
    Ця модель була популярна навесні, влітку, а восени продовжує займати свою позицію. Не дивлячись на те, що матеріал змінюється від запальнички до теплоти і щільніше. Ці штани чудово виглядають з каблуками і взуттям на плоскому ходу!

2. Широкі штани
    Ще раз вгорі моди Olympus є широкими брюками! У стилі Марлен Дітріх і летять палазо, вічні класики і нескінченно широкі брюки-пелюшки - всі ці моделі найкраще підходять для осіннього образу в 2020 році. Модний дотик - висока талія і довжина в підлозі. Ідеальне рішення для тих, хто втомився від скорочених моделей!

3. Штани гофровані
    Люблю багато модниць, ліктети ще в моді. Ось тільки ця модель не підходить всім - неспроможна довжина "розрізи" довжина ніг, тому тільки високі дівчата з тонкими ніжками можуть дозволити собі таку розкіш. Але довжина 7/8, що також дуже популярний цей сезон, набагато безпечніше. Виберіть будь-який - прямий або вузький, однотонний або з модним принтом.

4. Штани клітки.
    Клітка, мабуть, найбільш модний друк осені 2020 року. У Vogue всі види англійської та шотландської клітки. Також у великій честь в модних дизайнерах невеликого малюнка. Не існує обмежень на кришку плетених штанів. Вони можуть бути класичними, широкими, м'ясними. Верхній може бути різним. Але краще об'єднати фіксовані брюки або брюки з в'язаними светрами і пуловерами.

Р

5. Штани шкіряні
    Модні жіночі штани шкіра в новому сезоні демонструє стриманість - мінімум декору і металевих фітингів. Виберіть чорні, карамельні, шоколадні або бежеві шкіряні брюки, переважно широкі (нелегини).

337862.

6. Яскраві кольори
    У новому холодному сезоні багато провідних дизайнерів вирішили сказати так яскравість і пропонував калідоскоп кольорів. Найяскравіші штани будуть в холодний сезон 2020 Краще шанси потрапити в тренд!

Також я пропоную вам дізнатися 10 основних колірних рішень, які обов'язково прийдуть в зручний для себе час. Я не можу вибрати найкращий відтінок, кожен хороший.

Що ви думаєте про це? плаття? Я вже пішов з покупками, спробував на багато моделей, і був задоволений. Я особливо сподобалося варіанти 4 і 6, і які вам подобається?