Цікаві

Скільки коштує готівка в світі?

Цікаве питання. Я не в змозі назвати точну кількість грошей у світовому обігу. Однак найбільш надійні дані доступні на грошовому агрегаті M1. Цей термін відноситься до кількості готівки в обігу, вимагаючи депозити, банківських резервів і деяких інших високорідних форм грошей. Наприкінці 2008 року розмір цього грошового агрегату було оцінено на $ 18.5 trillion. Три квартали цих коштів нараховуються на чотири світові валюти: євро, долар США, Японський ян і китайський юань. В принципі, знаючи співвідношення між М1 і обсягом готівки, можна припустити, що «поворот» складе до 5-8 мільярдів доларів. Чому так мало? Ви бачите, кров глобальної економіки вже давно «зробити» кредитні гроші, форми грошових похідних. Кріплення готівкою в цьому потоку ледь десять.

На пляшках вина навіть досить дорогі, є термін придатності. Що змінилося?

Якщо ви один з винних пляшок, я можу дати вам надію. Термін закінчення терміну дії повинен бути написаний усіма виробниками, що вимагаються законом. Однак це не означає, що наприкінці терміну вино зіпсує. Справа в тому, що шляхом внесення терміну придатності до пляшки, виробник дає гарантію, поставить закон, що нічого не станеться до вина. І якщо в пляшці ніхто не простягається, перш ніж закривати його і відправити його в пелюстку, це може спокійно лежати під ліжком. Звісно, сучасні пляшки вина можуть лягти в підвалах протягом десятиліть, якщо тільки дотримуватися всіх умов зберігання.

Як отримати право керувати льодом і я можу вітрити на ньому до Арктики?

Для отримання прав на контроль льоду необхідно стажувати з морського університету, а потім додаткове навчання та стажування на льоду. Тільки тоді ви можете керувати величезним судном. В кінці все займе близько десяти років. Що стосується чинного міжнародного права, то це поділено між п’ять держав: Арктики поділяють на п’ять секторів відповідальності між США, Росією, Норвегії, Канади та Данії. Наша країна має право на 320-кілометрову економічну зону, тому якщо ви прогуляєтеся, не забудьте перейти до Макдональда на американський ґрунт. По дорозі, навіть якщо у вас є зайві гроші, це не буде працювати, щоб купити льодовик: приватна власність його заборонена законом. Вам доведеться побудувати судно самостійно.

Чому не мусить людей похилитися з страхом?

Намагатися провести експеримент, залягати друзів з банним ковпачем, вони почали захищати себе і трохи порум'яна страхом, а через хвилину вони перетворилися блідими. Від страху, а також від багатьох інших почуттів. Це пов’язано з активацією симпатичної та парасимпатичної нервової системи. Однак під час сильного рубця нирки заливають адреналін в кров, що робить шкіру людини білою. Саме там, де з’являються зміни в обличчях мишей.

Від стрибків вентиляторів і резонансу можна виділити стадіон?

На стадіоні Лужники це допускається тільки з російськими футболістами і не кладуть такі експерименти. І чому: ймовірність того, що стадіон згорнеться, прагне до нуля. Стадіон - це не міст, який може згорнути, якщо компанія солдатів ходить по ньому. Сьогодні стадіони будуються з дуже міцними матеріалами, які дозволяють витримати одночасний рух всіх глядачів. Буває на хокею гри, коли любителі стартують хвиля - Я просто дав приклад, я ніколи не був до футболу.

Чому ви часто почуєте свій власний echo при спілкуванні на своєму мобільному телефоні?

Причина для ехо лежить в дизайні мобільних телефонів. У деяких з них динамік і мікрофон дуже близько один до одного, тому коли ви сказали щось до співрозмовника, ваше повідомлення чуто в динаміку свого телефону, яка з якоїсь причини налаштована на високий обсяг. На іншому кінці лінії, ваше слово, яке виходило з динаміка, хіти мікрофона і повертається до вас. Сьогодні мобільні компанії мають спеціальні інструменти для боротьби з лунями. Як тільки система не виходить, дизайн недоліки телефонів відчуйте себе.

Який колір сліпих людей бачить навколишній світ?

Багато людей вважають, що різнокольорові люди не розрізняють кольорів, але думають так, щоб образити колірсліпих людей! Найчастіше вони просто зменшують сприйняття червоного або зеленого кольору. З повним кольором сліпоти до червоної колірної сліпоти, кольорова людина плутає цей колір чорною або темно-сірою. Ті, хто не відрізняє зеленню, часто помикають його на світло-помаранчевий. Якщо людина не сприймає сині і пурпурні, то він представляє світ в тьмяні, коричневі тони, схожі на екранну копію плівки. Є ті, хто бачить світ тільки в чорному і білому кольорі, але є дуже мало з них. Далтонізм впливає на більше чоловіків, ніж жінки (сім відсотків від двох і половина). Багато людей дізнаються, що вони кольорові сліпі тільки порівнявши їх сприйняття кольору з кимось іншим.

Чому бувають зірки?

Маяковський запропонує, що хтось потребує. Але це дійсно простіше. Блискавка зірок викликається банальною причиною - неоднорідність повітря в атмосфері. Світло зірок, перш ніж заплітати в свою нездатну бакалаврну клітинку (або де ти живеш там?), проходить через різні шари атмосфери. Десь повітря щільніше, десь розряджається. Рейки світла, проходячи через струмені повітря, вогнетривкі різні способи, і так як повітря все ще постійно переміщається, промені тремти і вигини. Займіть видимий флікер. Якщо ви піднімаєте над атмосферою, світло зірок не згинається, і вони будуть виглядати саме так, як люстри. До речі, якщо ви помітили, після дощу зірки не тільки близнюки, але і шіммери з усіма кольорами веселки. Цей світло в водяних крапельках, які насичують атмосферу, розкладається на спектр.

Як кішки і собаки розвивали інстинкт, щоб забурити їх пульпа?
р.

Що було давно. Ви йдете до ванної кімнати, не спальні. Вони заглиблюють екскремент, або як ви їх зателефонували, поп, щоб запах не зраджує свою присутність на ворога (або гру). На кордоні своїх земель тварина, навпаки, може залишити сміття в звичайному погляді, щоб відлякати супротивника або приманити жінку. Хіппопотамус, наприклад, - непристойно в період розмноження скатерти його кали за допомогою його хвоста. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Чому вони білі, коли я їсть одноразові ложки і чорний, коли я спалю їх?
р.

Коли ви приносите світліше ложці на обід, намагаючись перетворити її в виделку, ви тільки думаєте, що ви розтоплюєте його, насправді ви просто горіння. Але плавлення, в якому пластичний переходить від твердих до рідини і бере на нові форми, відбувається при високих температурах, але без безпосередньої участі вогню. Що ви дотримуєтесь абсолютно іншого процесу, що називається горінням. При спалюванні, воді та вугіллі виділяються. Вода випаровується, а отримане вугілля нічого не залишилося, але на ложці і пофарбувати його чорною.

Якщо мій подруга dies з декількох оргазмів з мене, я піду до в'язниці?

З тих пір, як ви ще маєте право адвокату, я вирішив запропонувати собі час, щоб відповісти на це питання. Існує три можливі сценарії. Якщо ви можете довести, що ви не хочете, щоб дівчина померла, справа буде закрита для відсутності доказів. Але не поспішайте радіти і розміщувати свій профіль на сайті знайомств. Якщо суд стає відомо, що ви знали проблеми здоров’я дівчини і навмисно піддавалися її нестерпним фізичним навантаженням, то це вбивство без загострених обставин. Якщо ви досягнете успіху, ви будете мати довгий (до двох років) абстинентність. Існує третій варіант. Якщо ви помітили, що ваша подруга стала хворою, але замість того, щоб допомогти, як зазвичай, знизилася дупа, ви можете бути засуджені за ст. 125 КК РФ (вибираючи небезпеку) і відправлені на коригувальні роботи. Будь-який час, викликаючи поліцію. З'ясуйте його.

Якщо ви запустіть в мету з м'ячем між грудей і підборіддя, то це мета?

Чи можна тримати м'яч в цьому положенні? Особисто я підрахував мету. Тим не менш, суддя може розглянути таку дію як небезпечна гра або неправильне ставлення до супротивника і видалити гравця з поля. Тим не менш, в той час як головоломка судді вирішить, як бути, віртуоз, ймовірно, зможе псувати підборіддя чашки і відпустити його.

Чому не засвоюється шлунку?

Все про захисні функції. Зрілі клітини слизової оболонки шлунка, як правило, лущити і відшаровуватися від поверхні, і нові з'являються в їх місці. У хвилині близько половини мільйонів клітин поновлюються в шлунку, а абсолютно нова слизова виростає в три дні. Отже, коли шлунок неперевершено перетравлює шматок внутрішнього шару, він відразу відновлює себе. Однак я попередив, що через тривалі голодні удари і нервові перевантаження, шлунок ще може почати засвоювати себе. Цей процес, або швидше його результат, називається ерозією.