15
Навіщо додати болгарський перець для котлет
Завжди зробив. літній для великої кількості овочів і фруктів. Це найкращий час для кулінарних експериментів!
Простий рецепт смачного ріжуча
Сьогодні Я хочу розповісти вам про мої улюблені торти, які можна приготувати тільки в цей період. Ви завжди ніколи не пробували такі вітамінні патти!
3610Р. 4200Р.
Прості рецепти смачних фаршированих котлет Доповнення завжди була найбільшою слабкістю. Завдяки барвистим і свіжим компонентам, котлети виходять дуже красивими і ніжними. Я гадаю чудовий запах на кухні!
У цьому рецепті я використовую овочі, необхідні для цього періоду: перець і цибуля. На зиму буде більш підходящий. рецепт смачних простих капустяних котлетй
інгредієнти
Підготовка
Більшість всіх, я хотів би служити такі котлети з гречкою або рисом, але ви можете просто доповнювати їх. салат І так послужить стіл.
Обов'язково експериментувати і спробувати додати ваші улюблені овочі на м'ясо. До такого фаршу відмінно підійде, але з більш водяними овочами потрібно оповідати. Я не рекомендую додати. томати - Відрізки можуть розпадатися.
Простий рецепт смачного ріжуча
Сьогодні Я хочу розповісти вам про мої улюблені торти, які можна приготувати тільки в цей період. Ви завжди ніколи не пробували такі вітамінні патти!
3610Р. 4200Р.
Прості рецепти смачних фаршированих котлет Доповнення завжди була найбільшою слабкістю. Завдяки барвистим і свіжим компонентам, котлети виходять дуже красивими і ніжними. Я гадаю чудовий запах на кухні!
У цьому рецепті я використовую овочі, необхідні для цього періоду: перець і цибуля. На зиму буде більш підходящий. рецепт смачних простих капустяних котлетй
інгредієнти
- 500г меленого м'яса
- 2 ст.л. соєвого соусу
- 1 болгарський перець
- 1 червона цибулина
- 2 зубчики часнику
- 1 пакет кропу
- 1 картопля
- сіль
- шемале
- христина белла
Підготовка
- Отримайте нові овочі. Арбітрарілі пелюшки кропу, перець і цибуля. Подрібніть їх в блендері.
- У фаршу додайте подрібнені овочі і ретельно перемішайте. Я раджу використовувати суміш курки, свинини і яловичини в рівних пропорціях.
- Тепер потрібно натерти картоплю і часник на невеликій тертці. Додайте ці інгредієнти до м'яса, а також залити соєвий соус в м'ясо. Змішайте м'ясо ще раз і утворюйте патрути. 855284
- Деякі господині воліють не розпадати труси, але я завжди користуюсь сухарями. З ними з'являється смачна іграшка скоринка.
Після того, як ви згорнулися в тріщинах, обсмажте котлети на середньому вогні з двох сторін. Бон привіт!
Більшість всіх, я хотів би служити такі котлети з гречкою або рисом, але ви можете просто доповнювати їх. салат І так послужить стіл.
Обов'язково експериментувати і спробувати додати ваші улюблені овочі на м'ясо. До такого фаршу відмінно підійде, але з більш водяними овочами потрібно оповідати. Я не рекомендую додати. томати - Відрізки можуть розпадатися.