Як зробити шоколадний торт з вишнею

У вас є часи, коли ставок підніме непристойний і долає вас. Ви можете відмовитися від цієї слабкості, або ви можете боротися з ним. Я прихильник другого варіанту. Коли я сумний, я віддаю перевагу зробити домашню випічку. Печиво, торти або, як найефективніші засоби, торти.

І вночі. "Сайт" Поділитися з вами вишневий млинякі допоможуть вилікувати будь-яку довгу.

Шоколадний торт з вишнями Інгредієнти для горіхового торта
  • 6 яйця
  • 1 ст. цукру
  • 2 ч.л. розпушувача
  • 200г борошна
  • 3 ст. какао
  • 0,5 ст.л. подрібнених горіхів

Інгредієнти для шоколадної скоринки
  • 6 яйця
  • 1 ст. цукру
  • 6 ст. борошна
  • 3 ст. какао
  • 2 ст.л. розпушувача

Складові для вишневого шару
  • 3 пачки вишневого желе
  • 0,5 кг вишня

Інгредієнти для першого крему
  • 400мл сметана
  • 200 г цукру
  • 300г варений конденсований
  • 25г желатин

Інгредієнти на другий крем
  • 400мл сметана
  • 200 г цукру
  • 25г желатин

Підготовка
  1. Почнемо з скоринкою. По-перше, зробіть горіховий торт. Для цього збити окремо білки, окремо жовтки з цукром. Після змішування додайте сухі інгредієнти і перемішайте тісто.

2. З цього тіста запікати один торт. Коли він охолоне, оберіть середину його так, щоб сторони залишалися. Згорніть крихти в духовці.

3. Тепер робимо желе. Три пачки желе розведено в 750 мл гарячої води. Охолодити і змішати з вишнею. Ця суміш заливаємо горіховий торт, рівномірно розподіляючи вишні.

4. В той же час шоколадні коржі можна зробити. Змішайте тісто точно так само, як і на горіховому торті. З цього тесту запікати два коржі. Залиште його на охолодження.

5. Тепер зробимо крем. Для двох видів крему окремо розвести желатин (25 грам желатин 100 мл води). Вершки спочатку: збийте сметану з цукром, додайте конденсований і желатиновий. Візьміть все на однорідну масу.

6. Тепер другий крем: сметана з цукром. Тепер додайте крихти горіхового торта до крему, але не все так, щоб крем не вийшов занадто забитий. Додайте желатин і збийте його гарним міксером.

7. Тепер це невелике, щоб зібрати торт. Перший шоколадний торт, зверху крему з конденсованими, потім горіховий торт з желе, зверху другий крем з крихтами. Верхній шоколадний торт. Можна залишити деякі креми і змащувати сторони. Ви можете прикрасити торт за вашим смаком.

Незважаючи на багато різних тортів і два креми, торт не так трудомісткий. Крім того, це задоволення, щоб приготувати його. Сорсер на кухні, забути про все меланхоло, а потім і насолодитися цим чудовим десертом. Я не можу взяти будь-яку довгу.