13
Інструкція для приготування тортів без дріжджів
Я не купляю хліба пізно, але я не був хлібом. Силпекий Поділіться з мною рецептом для цих апетитних і хрусткі штани батька-в-право. Він служив в Караганді, де дізнався про них.
Сільпейк торти - традиційна страва Казаха, яка має кілька сортів. Зазвичай роблять силуети в кількості 7 штук, іноді 9. Ці тістечка готують тільки з трьох інгредієнтів, і не потрібно ставити дріжджі в тісто.
Смажені шовки в сковороді кілька секунд, всередині не жирні, так як тісто не поглинає масло.
р.
Хліб без дріжджів сьогодні редакція "Сайт" Покажіть, як правильно підготуватися торти без дріжджівй П'ятниця 12 секунд!
інгредієнти
Підготовка
Редакційна консультація Також я пропоную, як приготувати багатошарові торти з яєчною начинкою. Особливістю цього рецепта в спеціальному тісті, який після смаження стає як при шаруванні. На відміну від багатьох рецептів, вам не доведеться розкачати тісто занадто тонким, і тому не можна боятися, що він буде розбити.
Казахські силуети Дуже смачні, апетитні і смачні. Їсти замість хліба або як закуска для чаю і кави. Спробуйте приготувати, ви не пошкодуєте!
Сільпейк торти - традиційна страва Казаха, яка має кілька сортів. Зазвичай роблять силуети в кількості 7 штук, іноді 9. Ці тістечка готують тільки з трьох інгредієнтів, і не потрібно ставити дріжджі в тісто.
Смажені шовки в сковороді кілька секунд, всередині не жирні, так як тісто не поглинає масло.
р.
Хліб без дріжджів сьогодні редакція "Сайт" Покажіть, як правильно підготуватися торти без дріжджівй П'ятниця 12 секунд!
інгредієнти
- 500г борошна
- 200–220 мл води
- 1 ч.л. солі
- рослинно-масляний
Підготовка
- У зручному контейнері з'єднати теплою водою з сіллю, перемішати. Запитайте на борошно в мисці, а потім залийте солону воду в неї.
- Змішайте тісто, накрийте його рушником і вставте його в тепле місце на півгодини. 3250Р. 3700Р.
- Тісто, поділіть на 7 або 9 частин, розкачати кульку з кожної частини, накрийте харчовою плівкою і залиште ще 20 хвилин.
- Кожна частина рулону в тонку черепицю, близько 3 міліметри товсті.
- Поспішайте кожен торт у високо нагрітій олії близько 5-6 секунд на кожну сторону. Важливо обсмажити шовк у колі з виделкою. Так, як тістечка краще.
- Покладіть тістечка на паперовий рушник, щоб видалити жир. Р
- Це, КАЗАХ Готовий. Бодибилдерши!
Редакційна консультація Також я пропоную, як приготувати багатошарові торти з яєчною начинкою. Особливістю цього рецепта в спеціальному тісті, який після смаження стає як при шаруванні. На відміну від багатьох рецептів, вам не доведеться розкачати тісто занадто тонким, і тому не можна боятися, що він буде розбити.
Казахські силуети Дуже смачні, апетитні і смачні. Їсти замість хліба або як закуска для чаю і кави. Спробуйте приготувати, ви не пошкодуєте!