Інструкція для приготування тортів без дріжджів

Я не купляю хліба пізно, але я не був хлібом. Силпекий Поділіться з мною рецептом для цих апетитних і хрусткі штани батька-в-право. Він служив в Караганді, де дізнався про них.

Сільпейк торти - традиційна страва Казаха, яка має кілька сортів. Зазвичай роблять силуети в кількості 7 штук, іноді 9. Ці тістечка готують тільки з трьох інгредієнтів, і не потрібно ставити дріжджі в тісто.

Смажені шовки в сковороді кілька секунд, всередині не жирні, так як тісто не поглинає масло.

р.

Хліб без дріжджів сьогодні редакція "Сайт" Покажіть, як правильно підготуватися торти без дріжджівй П'ятниця 12 секунд!

інгредієнти
  • 500г борошна
  • 200–220 мл води
  • 1 ч.л. солі
  • рослинно-масляний

Підготовка
  1. У зручному контейнері з'єднати теплою водою з сіллю, перемішати. Запитайте на борошно в мисці, а потім залийте солону воду в неї.

2. Змішайте тісто, накрийте його рушником і вставте його в тепле місце на півгодини. 3250Р. 3700Р.

3. Тісто, поділіть на 7 або 9 частин, розкачати кульку з кожної частини, накрийте харчовою плівкою і залиште ще 20 хвилин.

4. Кожна частина рулону в тонку черепицю, близько 3 міліметри товсті.

5. Поспішайте кожен торт у високо нагрітій олії близько 5-6 секунд на кожну сторону. Важливо обсмажити шовк у колі з виделкою. Так, як тістечка краще.

6. Покладіть тістечка на паперовий рушник, щоб видалити жир. Р

7. Це, КАЗАХ Готовий. Бодибилдерши!

Редакційна консультація Також я пропоную, як приготувати багатошарові торти з яєчною начинкою. Особливістю цього рецепта в спеціальному тісті, який після смаження стає як при шаруванні. На відміну від багатьох рецептів, вам не доведеться розкачати тісто занадто тонким, і тому не можна боятися, що він буде розбити.

Казахські силуети Дуже смачні, апетитні і смачні. Їсти замість хліба або як закуска для чаю і кави. Спробуйте приготувати, ви не пошкодуєте!