38
Рецепт домашних козинаков
Горіхи та горіхи Це знайома кавказька делікація з дитинства, яка так міцно встановлена в нашому раціоні харчування, яка довге вважається власною.
Домашні кози містять доступні і прості продукти, і не складно приготувати десерт з меду, горіхів, насіння або кунжуту на всіх, і дитина буде впоратися.
Нагадуємо, що в дитячому віці багато років батьків, будучи природною альтернативою фаршировані харчовими добавками, придбаними солодкими.
Домашнього приготування Козинаки Інгредієнти
Підготовка
Зима наближається, і більше, ніж коли-небудь, я хочу щось солодке. Раніше ми писали, як зробити шоколадні цукерки з молочного порошку і какао – як смачні, як зберігати трюфелі.
Домашні кози містять доступні і прості продукти, і не складно приготувати десерт з меду, горіхів, насіння або кунжуту на всіх, і дитина буде впоратися.
Нагадуємо, що в дитячому віці багато років батьків, будучи природною альтернативою фаршировані харчовими добавками, придбаними солодкими.
Домашнього приготування Козинаки Інгредієнти
- 500г арахісу (seeds)
- 3 ст. меду
- 5 ст. цукру
- 1 ч.л. лимонного соку
- 1 ст. л.
Підготовка
- Нагріваємо сковороду на вогні.
- Залийте очищене насіння соняшнику в сковороду, злегка обсмажте. Так само процедура повинна бути виконана з арахісом, якщо вибрати її як начинку.
- Поставте насіння або горіхи в чашу. Змішайте в сковороді мед, цукор пісок, лимонний сік і вода.
- Постійно помішуючи, доведіть масу до кипіння. Варіть близько 5 хвилин на невеликому вогні, щоб затемнити суміш.
- Вимкніть вогонь, відправте в суміш смажених горіхів (подається). ретельно перемішати.
- Поставте отриману масу на сковороді, покриту папером. Рівень валика змочена в воді в лист товщиною 1 сантиметра.
Р - Дозвольте кіз трохи охолонути і нарізати на шматочки потрібного розміру.
- Тепер ви знаєте, Як зробити кози в будинку. Бон привіт!
Р
Зима наближається, і більше, ніж коли-небудь, я хочу щось солодке. Раніше ми писали, як зробити шоколадні цукерки з молочного порошку і какао – як смачні, як зберігати трюфелі.