14
Як зробити стаканчик на воді
Щоденно, кожні 3-4 дні Я зайнятий увечері за допомогою замісу тіста для одного делікатесу, який радує всім господарям. І все через те, що я приніс від мого серпень поїздки до Чехії. млинці "Прага Пенні."
Назва цього торта поєднує в собі бюджетний набір продуктів і чеської кухні. Коли я побачила рецепт, я був здивований спочатку, так як не було молока або вершкового масла. Тісто готують на воді, поки кекс виходить смачним, повітряним, практично невагомим.
Як зробити коктейль сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. Кекс "Прага Пенні"й Я варю його на воді, я беру вишні як начинку!
інгредієнти
р.
Підготовка
Редакційна консультація Я також запропоную вам дізнатися, як зробити пряний муфін гарбуза і спецій. Тонкий аромат, чарівний яскравий колір!
Обов'язково спробуйте приготування їжі. млинцій Не можна вразити смачну пасту! До речі, начинка може бути будь-яким, до смаку. Ви можете взяти заморожені ягоди, просто вичавити їх заздалегідь. І цей кекс не закручується надовго, просто диво!
Назва цього торта поєднує в собі бюджетний набір продуктів і чеської кухні. Коли я побачила рецепт, я був здивований спочатку, так як не було молока або вершкового масла. Тісто готують на воді, поки кекс виходить смачним, повітряним, практично невагомим.
Як зробити коктейль сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. Кекс "Прага Пенні"й Я варю його на воді, я беру вишні як начинку!
інгредієнти
- 250г борошна
- 200 г цукру
- 150мл соняшникова олія
- 150 мл води
- 4 яйця
- 1,5 ч.л. розпушувача
- 1 ст.л. вишня
- 2 ст.л. цукрового піску (для посипання)
р.
Підготовка
- Візьміть яйця і відокремте білки від жовтків. Збийте кальмари до густих вершин. І жовтки в окремому контейнері збити з цукром до утворення піни.
- Не зупиняючи збивання, додайте соняшникову олію і воду до жовтків. Потім заливаємо сіяне борошно і розпушувач. , Україна
- Покладіть білки в тісто, акуратно перемішайте. Тісто люблять млинці.
- У вигляді змащений маслом і посипати борошном, викласти половину тесту, викласти вишню зверху. Я використовую морозиво, тому перед приготуванням потрібно пам'ятати, щоб розморожувати його. Поставте решту тесту на вишні.
- Випікайте стаканчик в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 45-50 хвилин.
- Візьміть готовий кекс з духовки, остудіть, а потім посипте цукровою пудрою. А можна приготувати його з глазур'ю і прикрасити ягоди за смаком. Це зробить ваш коктейль ще більш святковим. Це, млинці готовий. Бон привіт!
Редакційна консультація Я також запропоную вам дізнатися, як зробити пряний муфін гарбуза і спецій. Тонкий аромат, чарівний яскравий колір!
Обов'язково спробуйте приготування їжі. млинцій Не можна вразити смачну пасту! До речі, начинка може бути будь-яким, до смаку. Ви можете взяти заморожені ягоди, просто вичавити їх заздалегідь. І цей кекс не закручується надовго, просто диво!