Як розслабитися після зайнятого робочого дня

Після важкої роботи дня я хочу приїхати додому, лежачи на дивані. Розслаблення і забути про всі проблемий Олександр Дроженников пропонує щось інше. Якщо ми просто сидимо. Вона також потребує відпочинку, і кращий варіант в цьому випадку полягає в виконанні простих вправ.

Щоб розслабитися і зміцнити хребет, Олександр Дрозеньков пропонує виконувати просту вправу. І вночі. "Сайт" Я розповім, що один. Довірте мене, Ваше ім'я подяка Вам.

Ми будемо говорити про тільки одну вправу, але дуже потужну і ефективну. В одній кисті ви можете зміцнити і розслабити м'язи спини і шиї, а також м'язи пектора. Відразу після вистави ви відчуєте спину розслаблення і жорсткості проходження. Регулярне виконання принесе Вам більш міцний результат: дискомфорт відійде, а м'язи стануть сильнішими.

Ну, нехай до вправ. Нижче буде відео, в якому Олександр Дрозеньков продемонструватиме вправу, але в той же час давайте зрозуміти техніку. Дякуемо!

712775

Початкова позиція лежачи на шлунку, руки згинаються на ліктях, пальмах на підлозі біля плечів, чоло відпочиває на підлозі. На вдиханні починайте повільно піднімаючи голову вгору. Ваше завдання на цьому етапі полягає в тому, щоб кинути голову якомога простіше.

Тепер кладуть лопаті разом. Не забудьте дихати плавно, приймати навіть дихання і видихання. Тепер зробіть руки від підлоги, натисніть їх на плечі. Затримайте м'язи спини. Намагайтеся перетворювати долоні з голови. Затриманий в цьому положенні і враховує десять.

р.

Тепер повільно повернутися до стартового положення. Зробіть пару циклів дихання і повторіть вправу знову. Повторити весь цикл кілька разів. В цілому вправа рекомендується виконувати пару разів на добу, можна вранці і ввечері. Просто одна вправа, але що потужний. Ви відразу відчуваєте спину і шиї м'язи, що працюють, все в русі.

А ось відео, в якому Олександр Дроженников показує все чітко.

про:blank

Ми вже спробували цю вправу і ми можемо сміливо сказати, що це дивно. Відразу навіть дихання стає простіше. Відкриваємо груди, і в хребті з'являється нещадна легкість. Він відчуває себе неймовірною! Ви спробували вправу ще?