1993
Жорстке обличчя в дзеркалі
Ця історія стала для мене в квартирі про рік назад. Моя мама любить всілякі антикварні речі: фігурки, фігурки, антикваріат та ін. Ми буквально маємо весь будинок, покритий цим. Одного разу вона купила дзеркало на ринку, і вона сказала, що вона відразу ж сподобалося. Продавець заявив, що батько зробив це дзеркало, але з яких причин використовується одна фраза: «Якщо щось з дзеркалом буде неправильно, зв'яжіться зі мною, я завжди тут, на ринку мій ім'я Кравченко Сергій». Він посміхався, давав дзеркала своєму мамі, і приховав в натовпі. Насолодіться цим дзеркалом в нашій квартирі. Дуже красиво. Пам'ятний орнамент каркаса, деякі вирізи на дерев'яній основі каркаса, виконаної в давнину. Дуже близько до моєї кімнати (мами вирішили повісити її там). Задоволення.
Одного разу я прийшов з вулиці пізно, це було близько 2 ранку. Я пішов в приміщення, роздягається і кладаю на своє ліжко, щоб дивитися телевізор. Шукаю себе в дзеркалі (навішається перед ліжком). Я дивився на себе і пішов дивитися телевізор, і незабаром я дивився в дзеркало знову. Були жахи. Неображений обличчя виглядав на мене: старий був всі зморшки, не було учні в очах, вони були абсолютно білими, відкритим ротом, сірим волоссям і коли ця істота закрив її рот, він затертий на мене дуже жахливо, а потім відразу відкрив його рот і змащений. Він захопив і підтягував руки до мене зморшками і зламаними кроками пальцями. Я відразу ж побіг з кімнати на вулицю з боку мого приміщення. Я шукав з вулиці через вікно приміщення і побачила силует, що блукає навколо кімнати, збираю один шлях або інший. Цей силует дивився на щось там, хтось чекав.
Коли це було світло, я пішов в мій номер, щоб зловити себе після страшного страху і знайшов це дзеркало падіння на підлогу.
Я шукаю чоловіка, який продав свою маму, що хрусткі дзеркала, і я пішов на місце, де він був торгівлі, але я не знайшов його там. Там були інші продавці, і я запитав, де Сергій був. Я був приглушений, коли вони сказали мені, "Sergei???" Сергій, який загинув 3 роки тому в своєму домі, коли він прийшов, щоб відвідати його старе і відірвати батько (чи був морально хворий, але створив чудові шедеври, такі як це дзеркало), батько в підіткненні його недуги його заплутав його, після чого він зрізав в горлі і вже мертвий впав на дзеркалі, зроблені самим собою. Вони поховали разом, а дзеркала зійшов. . . ?
Я сказав мій мама все. Прокидаємо дзеркала. Ми не маємо ніяких антикваріат в нашій квартирі і все добре.