37
Інструкція з приготування ванільного зефіру
Я ніколи не вірю, якщо я сказав, що я хотів би зробити зефір. Шукаю зефірЯ не мав ідеї, що він був готовий... І тепер тільки в будинку смачно кисло-солодкі і кислі яблука, відразу одягають речі 4 стороні.
Виготовлення зефірів в домашніх умовах Не так складно, як здається на перший погляд. Найважчіша частина не їсти її, поки вона висихає. Цей рецепт близько до рецепта ГОСТу, але трохи відрізняється.
Р
Як зробити зефір сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. ванілі в будинку. Пальці добре!
інгредієнти
Підготовка
Коли справа доходить до прикраси тортів і тістечок, багато хто зіткнувся з проблемою швидкого приготування найпростішого торта крему доступні. Я пропоную вам дізнатися, як зробити крем зефіру. Ідеально зберігає форму, дозволяє створювати рельєфний візерунок, набагато простіше, ніж нудні креми, дуже легко приготувати.
Як видно, повітряний, ніжний, помірно солодкий і зефір Можна приготувати в домашніх умовах. Ви не повинні мати ніяких спеціальних кулінарних навичок!
Крім того, домашній зефір набагато корисніше, так як він не містить барвників, ароматів і консервантів. Так ви можете з'їсти його і дати дітям, не турбуючись про склад продукту, як і справа з магазином солодощів.
Виготовлення зефірів в домашніх умовах Не так складно, як здається на перший погляд. Найважчіша частина не їсти її, поки вона висихає. Цей рецепт близько до рецепта ГОСТу, але трохи відрізняється.

Як зробити зефір сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. ванілі в будинку. Пальці добре!

інгредієнти
- 500г яблук
- 700г цукру
- 1 яйце
- 2 ч.л. ванільного цукру
- 150 мл води
- 10г агар-агар

Підготовка
- Промийте яблука, очистіть їх і наріжте дрібними шматочками. Поставте його в фольгу.
- Покладіть яблука в фольгу в деко. Відправте яблука в духовку і запікайте на 180 градусів за півгодини.
- Розтирайте фольгу і остудіть яблука, а потім подрібніть їх в пюре блендером. Не слід чистити яблука через сито. Агар-агарний замочити в воді протягом півгодини.
- У яблучному пюре додайте 300 грам цукру, ванільний цукор і один яєчний білок. Жовтий може використовуватися для деяких інших страв. Отримати хороший міксер.
- Ага-агар довести до кипіння, потім додати залишився цукор (400 грам) і знову довести до кипіння. Варіть агар-агар з цукром протягом 5 хвилин, постійно помішуючи.
- У Чистий з цукром і білком додайте гарячий сироп. Збийте його акуратно. Маса повинна бути щільною, повітряною і добре перекритою формою.
- Використання кондитерського шприца, викласти зефір на пергаментний папір. Залиште зефір, щоб заморозити при кімнатній температурі протягом 4 годин.
- Це, ванілі готовий. Бодибилдерши!
Коли справа доходить до прикраси тортів і тістечок, багато хто зіткнувся з проблемою швидкого приготування найпростішого торта крему доступні. Я пропоную вам дізнатися, як зробити крем зефіру. Ідеально зберігає форму, дозволяє створювати рельєфний візерунок, набагато простіше, ніж нудні креми, дуже легко приготувати.
Як видно, повітряний, ніжний, помірно солодкий і зефір Можна приготувати в домашніх умовах. Ви не повинні мати ніяких спеціальних кулінарних навичок!
Крім того, домашній зефір набагато корисніше, так як він не містить барвників, ароматів і консервантів. Так ви можете з'їсти його і дати дітям, не турбуючись про склад продукту, як і справа з магазином солодощів.