33
Інструкція по підготовці печива з прогнозами
Останній місяць осені прибув, після чого зима з улюбленими святами – Різдвом і Новим роком. Для сімейних зборів з сім'єю та друзями я підготував особливий свінгерий Це особливий, тому що всередині кожного печива прихований папір прогнозування. Я впевнений, що ця пристрасть порадує своїх гостей!
Є теорія, що насправді китайська печиво з прогнозами були винайдені американцями, і китайськими ресторанами і кафе, тільки оселилися на цій ідеї. Деякі люди вважають, що місце народження печива є Японія. Що це стосується нас, головне, щоб зловити дві птахи з одним каменем: смачна їжа і черга.
Китайські cookie сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. свінгерий Для всіх важливих свят я запікаю печиво з прогнозами, упакувати в коробку і дати їх рідним. Виготовляйте тільки в гарному настрої!
Габаритний зображення
інгредієнти
Підготовка
Я також хочу, щоб ви знали, як зробити cookie. Печиво виходить м'яким, ніжним, з приголомшливим ароматом спецій - запахом справжньої осінньої випічки. Дуже смачна ванільна глазур, поливається шоколадом або посипається цукровою пудрою.
До неї. замітка-бокс У вас не тільки на Новий рік або День народження - іноді так ви можете торкнутися, щоб повідомити чоловіка, який він незабаром стане батьком, або запропонує дізнатися секс ненародженої дитини після того, як ви самі визнали його на УЗД.
Є теорія, що насправді китайська печиво з прогнозами були винайдені американцями, і китайськими ресторанами і кафе, тільки оселилися на цій ідеї. Деякі люди вважають, що місце народження печива є Японія. Що це стосується нас, головне, щоб зловити дві птахи з одним каменем: смачна їжа і черга.
Китайські cookie сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. свінгерий Для всіх важливих свят я запікаю печиво з прогнозами, упакувати в коробку і дати їх рідним. Виготовляйте тільки в гарному настрої!
Габаритний зображення
інгредієнти
- 2 білки
- 100г цукру
- 100г борошна
- 3 ст.л. рослинної олії
- 2-3 ст. л.
- ванілі (за бажанням)
- щіпка
- папір-переробка
Підготовка
- Відокремити білки з жовтків. Покладіть жовтки біля, вам не потрібно їх для цього рецепта. Додайте щіпку солі до білків і збийте все міксером, щоб збільшити білки в обсязі. Додайте цукор і зберігайте збиваючи все до стійких вершин.
- Замочити борошно і додати рослинне масло. Перемішати з білками до однорідності. Потім додайте воду і ванільний екстракт за бажанням. Також можна додати суміш спецій або, якщо потрібно порадувати близьких ще більше, покласти трохи їжі розмальовки. Подивитись його добре. Тісто повинна виходити досить рідко.
- Тепер отримайте пергаментний папір. Покладіть на сковороду і покладіть її на тісто. Необхідно зробити невеликі круглі млинці діаметром 7-8 сантиметрів. Щоб отримати краї прямо, можна намалювати кола на пергаменті з компасом. Також можна використовувати круглі форми без дна. При нанесенні тесту можна покласти печиво в духовці. Нагріваємо духовку до 180 градусів і запікаємо 5 хвилин.
- Коли печиво трохи коричневі, вийняти їх з печі. Вона повинна бути утворена в той час як вона гаряча. Коли печиво круто, вони крихкі і крихкі. Ви можете видалити файли cookie з пергаменту за допомогою шпателя, оскільки він зазвичай липає. Візьміть пролонгаційний папір і покласти його на cookie. Він може бути розширений, або його можна скласти кілька разів. Потім складіть печиво навпіл, щоб зробити півколо.
- Потім складіть файли cookie через. Для цього підійде скляна або муга. Покладіть печиво по краю скла і дайте їй охолонути. Ви можете покласти печиво в тому ж склянці або в склянці хлібопекарської форми, щоб вони не поверталися.
- Це, кучерявий cookie Готовий. Бодибилдерши!
Я також хочу, щоб ви знали, як зробити cookie. Печиво виходить м'яким, ніжним, з приголомшливим ароматом спецій - запахом справжньої осінньої випічки. Дуже смачна ванільна глазур, поливається шоколадом або посипається цукровою пудрою.
До неї. замітка-бокс У вас не тільки на Новий рік або День народження - іноді так ви можете торкнутися, щоб повідомити чоловіка, який він незабаром стане батьком, або запропонує дізнатися секс ненародженої дитини після того, як ви самі визнали його на УЗД.