14
Як приготувати курячі млинці з грибами
Іноді виникають ситуації, коли немає часу і бажання варити щось вишукане і низькокалорійне. Я просто хочу добре харчуватися, отримувати сили і йти на мій бізнес.
р.
Це випадок нашої редакційної колегії. "Сайт" Я зробив цей рецепт. Власне, млинці - популярне улюблене блюдо. Інгредієнти найпростіші, час не займе стільки, але смачні - пальці закриваються!
Курячі млинці Склад
Підготовка
Звичайно, ця страва не дуже вишукана. Але майонез Дуже добре справляється з їх завданням: поживний і смачний корм всієї родини.
Іноді можна розслабитися і не думати про руку ваг не менше дня. Головне, що їсти такі висококалорійні страви не стають звичкою. Бон привіт!
р.
Це випадок нашої редакційної колегії. "Сайт" Я зробив цей рецепт. Власне, млинці - популярне улюблене блюдо. Інгредієнти найпростіші, час не займе стільки, але смачні - пальці закриваються!
Курячі млинці Склад
- 300г курячі груди
- 400г картопля варена в однорідній формі
- 600г шампіньйону
- 1 цибулина
- 100г плавлений сир
- 2 яйця
- 8 ст.л. борошна
- 200 мл молока
- сіль, чорний перець за смаком
- 2 ст.л. рослинного масла
- 3-4 ст.л. л. сметана або майонез
Підготовка
- злегка обсмажити дрібно нарізану цибулю. Потім додайте до нього дрібно нарізані гриби і обсмажте 5-7 хвилин.
- Додайте плавлений сир і тушки на повільному вогні близько 15 хвилин.
- Курячі груди розрізають і додають до кремової суміші грибів і цибулі. Каркаси 10 хвилин, охолоджують після. р.
- Отримана маса чіпсів з картоплею в м'ясорубці. Додайте яйця, молоко, борошно, приправи. Подивитися його.
- Ложка тесту на гарячу каструлю з рослинною олією. Розпад обох сторін.
- Зберігати млинці тепло на столі.
- Для млинців дуже добре підійде сметана або майонез.
Звичайно, ця страва не дуже вишукана. Але майонез Дуже добре справляється з їх завданням: поживний і смачний корм всієї родини.
Іноді можна розслабитися і не думати про руку ваг не менше дня. Головне, що їсти такі висококалорійні страви не стають звичкою. Бон привіт!