Як навчитися жити

Мій чоловік сказав, що я не розвивався і руки кинули. Життя, сповнене радості«Це перетворено в ряд сірого повсякденного життя», – пише Тамара.

«Ми живемо протягом десяти років. Здавалося б, що все було дрібно: спосіб життя був скоригований, купили квартиру, як заробити, так і практично не кварель. Але другий день мій чоловік сказав фразу, що повністю збив мене з доріжки.

«Ви застрягаєте на одному рівні, і ви більше не займався людиною», - сказав він. Після того, як я заміняв. Все здається безглуздим, і я не хочу нічого взагалі. Я не розумію, як відпустити відлік і повернути почуття радості до життя.

516766

Іноді кожен з нас повинен зіткнутися з неприємними оцінками від інших. Тому варто навчитися швидко впоратися з садом і відновити енергію. Редакція "Сайт" Він допоможе вам в цьому важкому питанні і розповість вам, Як позбутися від апатії І відімкнувшись від коханої людини.

Як пустити переадресацію: Кожна людина в суспільстві отримує позитивні або негативні оцінки. В залежності від похвали або застави людина стає вищою і меншою. Мета когось, хто прагне стати дійсно безкоштовним, полягає в тому, щоб позбутися від залежності, щоб отримати палички і моркви і бали за себе, пише психолог Аріна Ліпкіна.

Р

Щоб збільшити самооцінку і стати більш енергійними, потрібно взяти ризики і зробити щось абсолютно новим і складним. Тільки намагаючись впоратися з складним завданням може людина зрозуміти, що він дійсно здатний і в якому напрямку він повинен рухатися вперед.

р.

Не потрібно турбуватися, якщо щось не можна зробити. У будь-якому випадку, головне не зупинитися в зоні комфорту, але спробувати подолати себе. І зрадіти силу за нові досягнення і служити опорою для вас буде щира любов другої половини, а також підтримка близьких.

Психологи говорять, що дуже важливо поділитися досвідом з близькими, щоб досягти максимального розуміння взаємопов’язаних відносин.

р.

У справі Тамара може просто говорити без думки про наслідки. Можливо, він просто хотів, щоб підштовхувати наших наративів до нових починань, але він вибрав занадто суворе слово, яке призвело до негативної реакції своєї дружини.

У будь-якому випадку не опублікувати на інших мовах та оцінках інших осіб. Що таке те, що відбувається всередині вас і яким чином ви бачите себе як. Якщо слова вашого чоловіка болять ваші почуття так багато, можливо, ви просто сказали, що ви довго думали себе, але не побадьтеся голосувати?