12
Інструкція з приготування тортів з зеленню і сиром
Я дізнався від своєї тітки з Узбекистану. лаціна з зеленню. Katlam - це неперевершений торт, виготовлений з тіста з смачною начинкою кріп або зеленою цибулею. Також при бажанні можна додати сир або тертий сир начинку.
Такі коржі можна запікати в духовці або обсмажити в сковороді. Вони хрусткі зовні, м'які і нашаровуються на внутрішній стороні!
Хліб з зеленню Сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. Узбекські торти на воді і борошні. Смачні з доступних продуктів!
Тест інгредієнти
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Редакційна консультація Я також рекомендую вам дізнатися, як зробити цибулю тортів. Вони найкраще підходять для задоволення голоду в самих непередбачених ситуаціях.
І мій друг, у відповідь на цей рецепт, писав це: Ми маємо на клямах Дона роблять солодощі, змащуємо торт рослинним маслом і посипаємо цукром. Але цей шарований соляний пуховик хороший. й
Торти тонкі, шаруються і дуже смачні! Рецепт швидко, без яєць, на воді і борошна. Обов'язково спробуйте приготувати, я впевнений, що Катламі з зеленню буде до смаку всього вашого будинку!
До речі, з начинкою, ви також можете експериментувати за вашим смаком. Дуже смачний смажені Або картопля пюре. Є такі торти як самостійне блюдо або як доповнення до обіду.
Такі коржі можна запікати в духовці або обсмажити в сковороді. Вони хрусткі зовні, м'які і нашаровуються на внутрішній стороні!
Хліб з зеленню Сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. Узбекські торти на воді і борошні. Смачні з доступних продуктів!
Тест інгредієнти
- 300г борошна
- 150 мл води
- 50мл рослинної олії
- 1 ч.л. солі
Наповнення інгредієнтів
- 150 г сиру (можна замінити твердим сиром)
- 50г вершкове масло
- 40 г кропу (можна замінити будь-якою зеленню)
- 1 яйце
- сіль
- Сезам для посипання (за бажанням)
Підготовка
- Для приготування свіжого тіста в глибокій мисці змішайте борошно, сіль. Додайте воду і рослинне масло до сухої суміші. Змішувачі непристойного м'якого тіста. Загорніть тісто невеликим шматочком харчової плівки і залиште її на півгодини.
- Тісто і розділити на 2 частини. Кожна частина тестового рулону по колу товщиною 1-2 мм.
- Помариньте закатне тісто з розтопленим маслом. Промийте сиром або сиром (за бажанням). Додати нарізану зелень (У мене кріп), сіль за смаком.
- Зробіть розріз до середини, а потім розкачати заготовку в колі. Робимо великий ріг з тіста за допомогою начинки. 77340 р.
- Широка частина роги від тіста zipni, що покриває начинку тісто. Потім поверніть широку частину вниз і, натискаючи долоню, розтопивши ріг. Отриману заготовку у вигляді равлика загортають в харчову плівку і залишають на 10-15 хвилин. Потім прокачати в корж товщиною близько 1,5-2 сантиметрів.
- Покладіть заготовки Катерини на чашу, покриту пергаментом. Змастити кожну з тістечок з яйцем, при бажанні можна посипати кунжутом. Випікайте в попередньо розігрітій духовці на 180 градусів за 25 хвилин. Також такі плоскі пряники можна обсмажити на сковороді з невеликою кількістю масла на невеликому вогні під кришкою.
- Це, Узбек Заповнити. Ці тістечка дуже смачні як в теплій і прохолодній формі. Бодибилдерши!
Редакційна консультація Я також рекомендую вам дізнатися, як зробити цибулю тортів. Вони найкраще підходять для задоволення голоду в самих непередбачених ситуаціях.
І мій друг, у відповідь на цей рецепт, писав це: Ми маємо на клямах Дона роблять солодощі, змащуємо торт рослинним маслом і посипаємо цукром. Але цей шарований соляний пуховик хороший. й
Торти тонкі, шаруються і дуже смачні! Рецепт швидко, без яєць, на воді і борошна. Обов'язково спробуйте приготувати, я впевнений, що Катламі з зеленню буде до смаку всього вашого будинку!
До речі, з начинкою, ви також можете експериментувати за вашим смаком. Дуже смачний смажені Або картопля пюре. Є такі торти як самостійне блюдо або як доповнення до обіду.