Навички виготовлення Домашнє Chiabatta

Коли ви проходите ароматну італійську чібатту в магазині, її просто не можна спокусити. Так пишні, так м'які, і ці дивовижні бульбашки всередині! Я завжди вірю, що Chiabatta є королева хліба. Довгий час я не міг вирішити приготувати його в домашніх умовах, але виявилося, що це було просто.

Редакція "Сайт" Як варити. Печиво Ні табурурин танці, ні настоювання. Не варіння - це задоволення!

Чиабатта в духовці Інгредієнти
  • 500г борошна
  • 450 мл теплої води
  • 7г дріжджі
  • 10г сіль
  • 10г цукру
  • смачний

Підготовка
  1. Цей ароматний домашній хліб готують в чотири етапи: заміс, розмішування, формування і випікання. Почнемо з підготовки тесту. Для цього просіяти борошно, додати дріжджі, цукор і сіль на неї. Перемішайте всі сухі інгредієнти. Навички виготовлення Домашнє Chiabatta

Ми рекомендуємо додавати спеції до тесту. Особисто я люблю розмарину або суміш італійських трав, але вибрати для смаку.

2. Тепер починайте додавати теплою водою, перемішуючи тісто. Можна змішати своїми руками або міксером. Тісто не слід приклеїти до рук і бути глянцевим. Навички виготовлення Домашнє Chiabatta

3. Потім потрібно покласти тісто на ламку. У тій же ємності покласти тісто в теплій духовці, нагріти до 35-45 градусів. На дно духовки покласти чашу окропу. Залиште тісто, що протягом 3 годин. Навички виготовлення Домашнє Chiabatta

4. Коли тісто добре вписується і утворюється бульбашки, ми можемо почати формувати наше майбутнє чібатта. Розділіть тісто на дві частини, покладіть кожну деталь на рушник, посипану борошном і з неї дайте хліб подовжньої форми. Залиште його на 40 хвилин. Навички виготовлення Домашнє Chiabatta 770 грн.

5. Тісто готують і готові випікати. Акуратно перенести кибатту на сковороду. Bake 15 хвилин на 240 градусів і ще 15 хвилин на 200 градусів. Ось всі неприємності! Навички виготовлення Домашнє Chiabatta

Приготувати. chiabattu в будинку простий, виходить пишним, ароматним і хрустким. Всередині це бубблі і м'який, і зовні з неймовірною скоринкою. Італійська випічка прямо на вашому будинку, своїми руками. Потім можна використовувати для будь-яких кулінарних порад: варити бутерброди, їсти з супом, зробити сендвіч з нього.

Італійці знають, як приготувати і оцінити смачну їжу. Я сподіваюсь, що рецепт корисний і буде залишатися в кулінарній книзі. Ви спробували запашний чібатта ще?