Інструкція для приготування курки з гарбузом і горіхами

Я дивився на Юлії Висоцьку відмінну рецептуру сімейна вечеря Недільний обід Все, що вам потрібно, є курячі ніжки, шматок гарбуза, який потрібно нарізати невеликими скибочками, 2 ручні горіхи і ароматні спеції.

Це досить простий, але він добре смакує. гарбуз А горіхи поєднуються з соковитою куркою просто смачно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Курка з гарбузом в духовці Сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. "Аутумна курка" в духовці за рецептом Юлії Висоцької. Дуже смачна страва і дивно ароматична!

інгредієнти
  • 10 курячих ніжок
  • 450г гарбуз
  • 3 цибулини
  • 2 ручні волоські горіхи
  • 4 ст. оливкової олії
  • 1 ст. л. бальзамічного оцту
  • 1 ч.л. агаве сироп
  • 10-15г сушений чебрець
  • 0,5 ч.л. чорного меленого перцю
  • 0,5 ч.л. солі

Підготовка
  1. Горіхи злегка поламають руками і рівномірно розподіляють дно хлібопекарської форми. Поверніть на духовку заздалегідь, щоб прогріти до 200 градусів.

2. Очистити гарбуз, потім нарізати невеликими шматочками, покласти в форму на горіхах. Цибулю (щодо червоної) також очищають, нарізають великими скибочками і надсилають гарбузу.

3. Змастіть овочі з деякими листям чебрецю, сіллю, перцем, а потім посипати 2 столові ложки оливкової олії.

4. Курячі ніжки солі, перець, посипати залишилися чебрець, злегка посипати оливковою олією і перемішати. 3610Р. 4200Р.

5. Обприскувати курячі ніжки на овочі, обприскати решту оливкової олії і бальзамічний оцет, солі, перецьчі і поля з агавним сиропом.

6. Надішліть форму на опалювальну духовку, після 20 хвилин перемішайте овочі куркою, щоб горіхи залишалися нижче, запікайте до готовності.

7. Це, гарбуз курячий готовий. Бодибилдерши!

Також я пропоную, як приготувати курку з овочами, але не просто, але з гарбузом і бородіно хлібом! Аромат соковитого м'яса з нотами хліба скоринки і ніжним гарбузом. Всім сподобається сім'я та гості.

Юлія Висоцька розповідає, і я вірю: «Памкін можна замінити буряками, як правило, люблять подавати овочі, запечені в духовці як гарнір». На столі, кожен хоче більше!

І пам'ятайте або краще писати: вам потрібно кисле середовище, солодке середовище і ароматні спеції! Будь-який. свінгери Всього 5 плюс. Якщо вам потрібен гарнір для м'яса, то цей варіант зробить вашу вечерю по-справжньому королівським!