8
Рецепт салату з капустим і перцеумом Bolgarism
У нашій родині кожен любить квашену капусту і мариновану капусту, їсти її часто і часто, тому у мене є деякі рецепти корони для цієї закуски, одна з яких хочу поділитися.
р.
Капустяна капуста з солодким перцем легко приготувати. Я зварюсь ввечері і їсти вранці!
І виходить, що він завжди однаково білий, хрусткий, ароматний і кислий.
Салат з капустою з болгарським перцем Інгредієнти
Підготовка
Завдяки невеликій кількості оцту капуста В холодильнику можна зберігати довгий час, але ми хочемо запевнити вас, що зазвичай їсти набагато швидше!
р.
Капустяна капуста з солодким перцем легко приготувати. Я зварюсь ввечері і їсти вранці!
І виходить, що він завжди однаково білий, хрусткий, ароматний і кислий.
Салат з капустою з болгарським перцем Інгредієнти
- 5кг капуста
- 1кг морква
- 1 кг цибулі
- 1кг солодкий перець
- 250мл 9% оцет
- 250 мл рослинної олії
- 250г цукру
- 180г сіль
- 5-6 горох чорного перцю
Підготовка
- Зіткніть капусту, ріжемо цибулю півкільцями.
- Подрібніть моркву на тертці і наріжте соломкою болгарський перець.
- У кип'яченій воді додати сіль, цукор і соняшникову олію. Доведіть до кипіння. Візьміть вогонь і додайте оцет. Маринад готовий. Раніше ми писали, як замінити оцет в маринаді, який є хорошим консервантом, але, на жаль, не завжди приносить нам користь.
Зниження зимовий часНе забудьте про бездоганну підготовку банок і чохлів: вони повинні бути стерилізовані, і ще більш ретельно, ніж звичайні, щоб 100% виключити можливість здуття чохлів. - Змішайте овочі, додайте перець, і покладіть його в банки.
- Залийте салат з маринадом (залийте тепло).
- Поставте салат в холодильник на 12 годин.
- Бон привіт!
Завдяки невеликій кількості оцту капуста В холодильнику можна зберігати довгий час, але ми хочемо запевнити вас, що зазвичай їсти набагато швидше!