20
Інструкція з приготування маслин без майонезу і картоплі
Новорічні свята будуть чудовими! Але втратити зайві кілограми після всіх цих свят не найкращий час. Саме тому в 2020 році я вирішив дати майонез якомога простіше. святковийй
Моя подруга, яка працює як фітнес-тренер більше 10 років, запропонував відмінний варіант. салатале у форматі легкий. Для того, щоб салат був абсолютно дієтичним, я приправляю його гірчицею з лимонним соком і кефіром. Я здаю картопля!
Олів'є без майонезу Редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. майонез і картопля. Світло, свіжі, ароматні і одночасно ситні - не салат, але справжній шедевр!
, Україна
Салатні інгредієнти
Заправка інгредієнтів
Підготовка
Пропонуємо Вам ознайомитися з 5 рецептами святкових страв без майонезу. Я щаслива. Я буду носити розмір 38 плаття цього року!
Такий салат з дивовижною ароматичною заправкою можна приготувати не менше щодня. Це чудова ідея для тих, хто на дієті або здоровий спосіб життя!
Салат включає в себе тільки корисні продукти, і картопля в ньому замінити авокадо: Я думаю, що багато людей знають про переваги цього фрукта. Поява, салат дуже походи класичнийАле смак набагато краще!
Моя подруга, яка працює як фітнес-тренер більше 10 років, запропонував відмінний варіант. салатале у форматі легкий. Для того, щоб салат був абсолютно дієтичним, я приправляю його гірчицею з лимонним соком і кефіром. Я здаю картопля!
Олів'є без майонезу Редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. майонез і картопля. Світло, свіжі, ароматні і одночасно ситні - не салат, але справжній шедевр!
, Україна
Салатні інгредієнти
- 150 г курячого філе
- 3 яйця
- 1 морква
- 150 г солі
- 150 г свіжих огірків
- 150г зелений горох
- 200г авокадо
- 0,5 цибулини
Заправка інгредієнтів
- 3-4 ст. кефіру
- 0,5 ч.л. гірчиці
- сік
- 1 ч.л. цукру
- сіль, перець за смаком
Підготовка
- Приготувати продукти заздалегідь: відварні яйця, морква і курячі філе в солоній воді. Прохолодний. Очистити овочі. Виріжте груди на дрібних шматочках. Поставте в чашу. р.
- У невеликих кубиках розрізають солоні і свіжі огірки. Якщо огірки дуже соковиті, вичавіть сік своїми руками. Змішайте огірки курячими філе.
- Проварюємо до готовності, охолоджуємо моркву, очистіть і також нарізаємо дрібними кубиками. Те ж саме шматочки слід нарізати на тверді яйця, перенести їх в чашу на інші інгредієнти. Будь ласка, зауважте, що для Олів'я краще вирізати продукти в одному розмірі і форму, потім він не тільки буде красивим, але і смачним!
- Очистити авокадо, порізати м'якоть кубиками. Для запобігання авокадо від затемнення, обприскати його лимонним соком.
- Зріжте баночку дрібно і відправте в чашу. Потім покладіть горох на землю, потім залийте рідину. р.
- Для приготування заправки в окрему ємність змішайте кефір, лимонний сік, гірчиця, цукор, солі і перець за смаком. Дуже добре і смак: щоб все було досить.
- Смакуйте салат з соусом, перемішайте його і за смаком.
- Поставте салат в приємну чашу. Можна прикрасити салат. петрушка Або гілочка кропу. Бодибилдерши! 393268
Пропонуємо Вам ознайомитися з 5 рецептами святкових страв без майонезу. Я щаслива. Я буду носити розмір 38 плаття цього року!
Такий салат з дивовижною ароматичною заправкою можна приготувати не менше щодня. Це чудова ідея для тих, хто на дієті або здоровий спосіб життя!
Салат включає в себе тільки корисні продукти, і картопля в ньому замінити авокадо: Я думаю, що багато людей знають про переваги цього фрукта. Поява, салат дуже походи класичнийАле смак набагато краще!