16
Рецепт гречки з картоплею
Моя бабуся завжди намагалася швидко триматися. Це просто фінанси не завжди достатньо, щоб порадувати себе смачними, але пісними делікатесами. Я мав зробити щось!
Це був цей торт, який був улюбленим винахідником. Моя бабуся сказала, що навіть найпростіші вироби завжди можуть придумати щось незвичайне і святкове.
Вона знає багато способів. Як зробити гречку смачноюМи з радістю приготували свої страви.
Я щасливий поділитися з вами рецептом цього гречаного торта, щоб ваша швидка була радою, і не пропущена в стражданні і важких думок про смачну їжу.
інгредієнти
Підготовка
Це не єдиний рецепт, який я можу запропонувати вам! Обов'язково спробуйте зробити пісний пиріг з чорносливом. Також має прості інгредієнти і легкість приготування.
1 999 р.
Якщо ви прилипаєте до швидкого кожного року, радимо створити особливий кулінарний вибір рецептів, які підійдуть композиції. Готові рецепти спрощують життя.
Це був цей торт, який був улюбленим винахідником. Моя бабуся сказала, що навіть найпростіші вироби завжди можуть придумати щось незвичайне і святкове.
Вона знає багато способів. Як зробити гречку смачноюМи з радістю приготували свої страви.
Я щасливий поділитися з вами рецептом цього гречаного торта, щоб ваша швидка була радою, і не пропущена в стражданні і важких думок про смачну їжу.
інгредієнти
- 150г гречки
- 3 велика картопля
- 1 цибулина
- 750 мл води
- 30г дріжджі
- 1 ст. цукру
- 2 ст.л. борошна
- 15г кунжут
- рослинно-масляний
- сіль
Підготовка
- Щоб приготувати тісто, потріть дріжджі з цукром і залиште в теплому місці півгодини.
- В той час як дріжджі персистують, відварюють картоплю і втирають їх в пюре. Не залити картопляний бульйон.
- До дріжджів додати відвар, третя частина пюре і 2 ст. борошна. Процідіть все ретельно, посоліть його і залиште на 30 хвилин. Після цього посипаємо решту борошна.
- Змішайте тісто і дайте йому прийти.
- Все, що я повинен зробити, це підготувати фаршу. Кукурудза гречана смачна і проста Ви не маєте ніяких труднощів! Тепер цю гречку необхідно змішати з рештою пюре. Р
- Цибулю дрібно подрібнюють, злегка обсмажують на соняшниковій олії і розмішують з гречкою і картоплею.
- Форма для хлібопекарської олії і покрита папером для випічки. Тісто ділять на дві частини.
- Викласти більшу частину паперового тіста і зробити низькі сторони. Покладіть начинку на тісто.
- Прокочуйте другу частину тесту і накрийте начинкою. Підключіть краю.
- Посипати торт обсмаженим в сухому каструлі кунжутом і запікати 25 хвилин при температурі 200 градусів. р.
Це не єдиний рецепт, який я можу запропонувати вам! Обов'язково спробуйте зробити пісний пиріг з чорносливом. Також має прості інгредієнти і легкість приготування.
1 999 р.
Якщо ви прилипаєте до швидкого кожного року, радимо створити особливий кулінарний вибір рецептів, які підійдуть композиції. Готові рецепти спрощують життя.