Як приготувати печінку в пакетиках з листового тіста

Листкове тісто Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Все, що потрібно думати про форму і начинку, адже готове тісто можна купити в магазині.

Плишкове тісто фарширування Листи листового тіста з начинками Вони були чудовими закусками в школі. Моя мама варила їх майже щодня. Але для свят був особливий рецепт.

Моя мама навчила мене цей рецепт як дитина. Напередодні нового року вона часто зробила наповнювач м'ясо, а також сумки курячої печінки.

608566

інгредієнти
  • 500 г листового тіста
  • 1 яйце
  • 500г куряча печінка
  • 2 ст. ложки оцту
  • 2 цибулини
  • чебрець
  • сіль
  • перець

Підготовка
  1. Основою цієї страви є не тільки смачна печінка, але і соковита цибуля. Необхідно нарізати кільцями і обсмажити в невеликій кількості олії до золотистого кольору. Не забудьте додати чебрецю і добре перемішати. р.

2. Тепер зробіть вогонь трохи більше і додайте печінку. Спочатку ріжемо її на невеликі шматочки. Печінка повинна бути ретельно обсмажена з усіх боків близько 4 хвилин. Коли колір печінки змінюється, додайте оцет, сіль і перець.

3. Тісто необхідно викласти на дошку посипати борошном і нарізати на квадрати. Збок квадрата повинна бути близько 12 см.

4. У центрі кожної заготовки викласти 1 ст. л. заповнення і ретельно збираємо краї над ним, утворюючи мішок.
  5. Помариньте лоток з вершковим маслом і покрийте його папером для випічки. Помариньте мішки збитим яйцем і покладіть їх на сковороду. Запікати їх на півгодини при 180 градусах.

Такі вузли можна подавати в пюре, разом з овочами, а також в якості окремої страви.

Я раджу приготувати печінку з сиром. Такий шарований печінковий закусок з сиром, цибулею і морквою готують в духовці всього за годину.

Життєрадіс не дорого і дуже корисний продукт, який повинен бути включений в Ваше меню хоча б пара разів на місяць.