25
Як зробити шангі з картоплею
Я вже розповіли про свою сім'ю, я готую на вечерю. христинай Шанежкі - так торіонно називаються в Уралі ці круглі відкриті торти з картоплею. Коли ми переїхали на цю область Росії в 80-ті роки, я спробував їх вперше.
Послужили наш сусід, який працював варенням в садку. Її бабуся любила її, і її бабуся приготував його майже кожен день. Я подобав їх так багато, що я просив їх, як приготувати їх.
Шукаю як shanga млинціАле на відміну від них ця випічка без сильної депресії для начинки. Шанежкі можуть бути з дріжджів або свіжого тіста, обов'язковою частиною є начинка або смарага, яка може бути сметаною, сиром, картоплею або кашу.
Шангі з картоплею Сьогодні редакція "Сайт" Я буду ділитися з вами, шановним читачем, картопля з технологічної карти харчування в дитячому садку. Начинка просто чудовий, дуже смачний і серйозний!
Тест інгредієнти
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Я також хочу дізнатися, як приготувати м'ясо. Я зроблю їх у вигляді рулонів з незвичайного сирного тіста, вони вилітають тільки в крохмаль!
Можливо, Шангі почали торкнутися Я люблю їх з картопляним наповнювачем. Схожі КартопляВони дуже м'які, ароматичні, повітряні та неможливі апетитні. Мій зварний син може з'їсти 5 таких булочок в одному сидячому стані, випити склянку молока, і це говорить багато!
Послужили наш сусід, який працював варенням в садку. Її бабуся любила її, і її бабуся приготував його майже кожен день. Я подобав їх так багато, що я просив їх, як приготувати їх.
Шукаю як shanga млинціАле на відміну від них ця випічка без сильної депресії для начинки. Шанежкі можуть бути з дріжджів або свіжого тіста, обов'язковою частиною є начинка або смарага, яка може бути сметаною, сиром, картоплею або кашу.
Шангі з картоплею Сьогодні редакція "Сайт" Я буду ділитися з вами, шановним читачем, картопля з технологічної карти харчування в дитячому садку. Начинка просто чудовий, дуже смачний і серйозний!
Тест інгредієнти
- 300 г пшеничного борошна
- 80г житнього борошна
- 300мл кефір
- 1 яйце
- 20г вершкове масло
- 20г рослинне масло
- 0,5 ч.л. соди
- 0,5 ч.л. солі
Наповнення інгредієнтів
- 9-10 дрібної картоплі
- 1-2 лаврові листки
- 20г вершкове масло
- 1 ст.л. молока
- щіпка
- 1 яйце
- 1 ст.л. сметани
Підготовка
- Очистити картоплю, вимити їх і нарізати на шматочки. Залийте воду в каструлю, додайте трохи солі і 1-2 лаврових листя, покладіть картоплю. Варити до готовності. р.
- Щоб приготувати тісто, змішайте в зручному контейнерному кефірі, яйце, розм'якшують вершкове масло, рослинне масло, борошно - пшениця і жито, соди і сіль. Змішайте тісто. Загорніть його в невеликий шматок харчової плівки, покладіть її в тепле місце півгодини.
- Додайте вершкове масло до готової картоплі. Картопля пюре, залити гарячим молоком. Варто пюре.
- Тісто, що прийшла, поділилася на кульки розмір великого абрикосу, розкачати їх валиком, формувати боки. Поставте фаршу посередині. Поставте на сковороду.
- Звисайте перед випіканням, змащуйте з гострим яйцем зі сметаною. Поставте випікання в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом 20 хвилин.
- Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. доля Готовий. Бодибилдерши!
Я також хочу дізнатися, як приготувати м'ясо. Я зроблю їх у вигляді рулонів з незвичайного сирного тіста, вони вилітають тільки в крохмаль!
Можливо, Шангі почали торкнутися Я люблю їх з картопляним наповнювачем. Схожі КартопляВони дуже м'які, ароматичні, повітряні та неможливі апетитні. Мій зварний син може з'їсти 5 таких булочок в одному сидячому стані, випити склянку молока, і це говорить багато!