Інструкція по підготовці хлібних помади з сиром

Перед переглядом улюблених фільмів ви часто запікаєте. Латинки Рецепт італійського друга Лаура. Грисіні - такі хрустки хлібні палички, як правило, тільки над розміром олівця. Вони запікають швидко. В той час як перша порція запечена в духовці, я підготую наступний замішувач.

Згідно з однією з легенд, в XIV столітті в складі дієти на обійську італійську принцесу, до якого лікар призначив часті дробові страви невеликими порціями.

Ще одна легенда розповідає про нестачу хліба в тому ж XIV столітті в П'ємонті, коли хліб був проданий не за вагою, але за шматочок. Ситуація гіршена, і з часом велика лофта лушпиння перетворилася в невелику тонку музинку.

Bread chopsticks сьогодні редакція "Сайт" розповість вам, як Латинки з сиром і провансовою зеленню. Це буде чудово для чаю або кави, супу або супу, або просто гарного фільму замість попкорну або чіпси!

інгредієнти
  • 250г борошна
  • 130г вершкове масло
  • 200г сир
  • 1 яйце
  • 2–2,5 ст.л. л прованських трав
  • щіпка

Підготовка
  1. У зручному контейнері змішайте сіяне борошно, масло і сіль. Подрібніть її руками в вершково-лишковій крихти. 1 500 р.

2. Натирайте сир на дрібній тертці, додайте в тісто. Подивитись його добре.

3. Додайте яйце і перемішайте тісто. Вставте тісто в лаймп, загорніть його в сумку і вставте в холодильник на півгодини. 480977 р.

4. Поставте тісто на борошном стіл. Розбавити тісто на 2 частини, щоб полегшити роботу. Розкачати кожну частину тонко в торт. Посипаємо тісто з провенальною зеленню, а потім знову ходимо з валиком, щоб вони добре зафіксували.

5. Виріжте тісто на смужки. Це може бути будь-яка ширина, але я віддаю перевагу тонким до 2.5 сантиметрів. Натирання смужок тесту в спіралі і викласти на сковороді, покриту пергаментним папером. 118682р.

6. Поставте лушпиння в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом 20-25 хвилин до готовності. (Рівне)

7. Це, сировина Готовий. Бодибилдерши!

Редакційна колегія Також я пропоную вам ознайомитися з рецептом желе з тангринів. Поведи мене, всі діти будуть їсти смачну їжу всю ніч! Відмінне десертне рішення для холодних зимових вечірок.

Схожі пані Ви можете бути улюбленими серед закусок! Готуємо їх дуже легко. Крім того, кожен раз можна зробити різноманітні в рецептурі і отримати нові смаки. Крім сиру лусині можна посипати кунжутом, перець чилі, розмарин, орегано, паприка, кмин і що-небудь.

Ви можете поєднувати ці добавки для вашого смаку і отримати щось унікальне. Крім добавок, ви також можете грати з формами: спробувати випікати тонкі, товсті або скручені і вибрати, які ви і ваша родина воліють.