21
Підбір рецептів страв, зазначених в романах Джорджа Сименона
У зв'язку з Sherlock Holmes, Hercule Poirot і Niro Wolf, Уповноважений Jules Джозеф Anselm Maigret увійшов до історії світової детективної літератури назавжди.
Читаючи ще один роман про пригоди блискучого детектива, ми часто зустрічаємо спокусливі і апетитні описи страв французької кухні.
Уповноважений Маігрет подобав, щоб мати закуску на улюбленому Кафе-Дауфіні перед Палацом юстиції. Але, звичайно, найсмачніша страва зіпсувалася дружиною Луїза. Наприклад, його торгова марка тушкована з червоним перцем під соусом «пором» або відомим роостером у вині.
Роостер у вині Jules Maigret прикрашений роостером у вині і вважається його дружиною, Мадам Маігрет, фахівець з його приготування. Для французьки, роостер у вині є національним скарбом. 29 травня вся країна святкує Coq Au Vin.
«Що ви будете їсти, мої діти? Звичайно, я можу завжди мати стейк, але сьогодні у мене є роостер в вино. – Джорджс Сименон, Малагрет в Нью-Йорку
інгредієнти
Підготовка
Шишка в Lorraine
«Для запаху кухні він знав, що це буде Лорраїн на вечерю». – Джорджс Сименон, Маігрет і суботний відвідувач
інгредієнти
Підготовка
Соус свинячий
«Для цього часу він не помітив, що він їсти улюблену страву, приправив соусом «пором» (Georges Simenon, Maigret і Mr. Charles). й
інгредієнти
Підготовка
Качка з апельсинами
«Останнє те, що вони зайняли вишневий напій і настойну страву, качка з апельсинами». – Жорж Сименон Мейгрет захищає себе.
інгредієнти
Інгредієнти для маринаду
Підготовка
Більшість начинок для прибутків ви знайдете в нашій статті.
«Для десерту Роса подарувала величезну страву рятів, а стара жінка дала Маігрету хитромудрому вигляду».
інгредієнти
Підготовка
У романах Джорджа Сименона страву подаються до героїв так смачно, що просто драпір. Ну і нічого простіше. Використовуйте наші рецепти і підготуйте їх самостійно.
Читаючи ще один роман про пригоди блискучого детектива, ми часто зустрічаємо спокусливі і апетитні описи страв французької кухні.
Уповноважений Маігрет подобав, щоб мати закуску на улюбленому Кафе-Дауфіні перед Палацом юстиції. Але, звичайно, найсмачніша страва зіпсувалася дружиною Луїза. Наприклад, його торгова марка тушкована з червоним перцем під соусом «пором» або відомим роостером у вині.
Роостер у вині Jules Maigret прикрашений роостером у вині і вважається його дружиною, Мадам Маігрет, фахівець з його приготування. Для французьки, роостер у вині є національним скарбом. 29 травня вся країна святкує Coq Au Vin.
«Що ви будете їсти, мої діти? Звичайно, я можу завжди мати стейк, але сьогодні у мене є роостер в вино. – Джорджс Сименон, Малагрет в Нью-Йорку
інгредієнти
- 1 курка
- 500мл червоного вина
- 4 цибулини
- 4 морква
- 4 зубчики часнику
- 300г стебла селери
- 4 гілочки розмарину
- сіль і перець
- оливкова олія
Підготовка
- Зріжте курку на порційні шматочки.
- Наріжте моркву в колах, цибулю в кільцях, селери в кубиках.
- Покладіть овочі і курку в сковороді, додайте розмарин і залийте вино.
- Поставте м'ясо в холодильник, щоб маринувати протягом 8 годин.
- Після цього часу процідіть вміст горщика через сито.
- Шматочки курячої солі, перчи та обсмаження в рослинній олії до золотистої скоринки. Потім обсмажити на ньому цибулю, моркву і селери, в кінці обсмажування додати дрібно нарізаний часник.
- Поставте все в каструлю, залийте маринадом, доведіть до кипіння і тушку на невеликий вогонь протягом години і навпіл або два.
- Роостер на французькому вино готовий. Бон привіт!
Шишка в Lorraine
«Для запаху кухні він знав, що це буде Лорраїн на вечерю». – Джорджс Сименон, Маігрет і суботний відвідувач
інгредієнти
- 350 г листкового тіста
- 300 г грибів
- 150 мл молока
- 3 яйця
- 200г крем
- 100г сир
- перець, сіль за смаком
Підготовка
- Збити яйця, молоко і вершки. Додати спеції.
- Смажені гриби.
- Поставте тісто в форму і випікайте без начинки 20 хвилин на 180 градусів.
- Подрібнити сир.
- Покладіть гриби на попередньо запечене тісто, потім залийте яєчну суміш. Посипаємо тертим сиром.
- Запікати 25 хвилин при 180 градусах.
- Бон привіт!
Соус свинячий
«Для цього часу він не помітив, що він їсти улюблену страву, приправив соусом «пором» (Georges Simenon, Maigret і Mr. Charles). й
інгредієнти
- 3 ст. ложки
- 50г вершкове масло
- 1/2 ст.л.
- 2 цибулини
- 50мл яблучний оцет
- петрушка
- 1/2 ч.л. цукру
Підготовка
- Розмаїття тріщин на вершковому маслі.
- Залийте оцет, додайте цукор, зберігайте обсмажування протягом декількох хвилин, потім залийте бульйон.
- Стирайте тушки на невеликому вогні ще хвилину.
- Нарізка цибулі і петрушки з окропом і покласти в соус. Каркаси ще поєднуються за 2 хвилини.
- Великий соус готовий. Бон привіт!
Качка з апельсинами
«Останнє те, що вони зайняли вишневий напій і настойну страву, качка з апельсинами». – Жорж Сименон Мейгрет захищає себе.
інгредієнти
- 1 качка (2,5–3 кг)
- 3-4 апельсини
Інгредієнти для маринаду
- 100 мл соєвого соусу
- 50г мед
- 100мл апельсиновий сік
- 1 ст.л. мелений імбир
- сіль
Підготовка
- Отримати сік з одного апельсина.
- Решта розділилася на 4-6 частин.
- Змішайте соєвий соус і апельсиновий сік.
- Додайте мед, помішайте.
- Додати імбир і соло.
- Ферма качка з апельсинами. Змастіть маринаду. Залийте залишки маринаду в чашу. Покласти качку в чашу і дати її замочити в маринаді.
- Покладіть качку вгору рукавом для випічки.
- Надішліть в духовку і випікайте на 2-2,5 години при температурі 180 градусів.
- Качка з апельсинами готовий. Наріжте її, покладіть її на велику страву і прикрасьте її шматочками апельсина зверху.
Більшість начинок для прибутків ви знайдете в нашій статті.
«Для десерту Роса подарувала величезну страву рятів, а стара жінка дала Маігрету хитромудрому вигляду».
інгредієнти
- 5 ст.л. молока
- 90г вершкове масло
- 4 яйця
- 150г борошна
- 25г цукру
- 0,5 ч.л. солі
- наповнювач
- 1/2 бари чорного шоколаду
Підготовка
- Приготувати заварене тісто.
- Поставте на змащений тісто невеликими порціями тесту.
- Випікайте рентроли в духовці протягом 20 хвилин при 210 градусах.
- Не збираючи їх з духовки, дайте їм охолонути.
- Для приготування шоколадного соусу заповніть шоколадні шматочки з молоком і поставте на пару хвилин в мікрохвильовці.
- Вирізати прибуток навпіл і почати з морозива.
- Залийте його зверху шоколадним соусом.
У романах Джорджа Сименона страву подаються до героїв так смачно, що просто драпір. Ну і нічого простіше. Використовуйте наші рецепти і підготуйте їх самостійно.