21
Як приготувати багатошаровий салат з куркою і сиром
Для мене. приготування салатів - справжній обряд. Перед тим як почати варіння, потрібно переконатися не тільки, що всі необхідні інгредієнти знаходяться в місці, але і для наступної половини години не один і нічого буде відволікати мене.
З дитинства я дізнався про те, що мій бабуся поділився з мною. «Для їжі, щоб бути смачними, потрібно приготувати його з чистою душею і хорошими думками», - сказала вона. Тепер, кожен раз я підходжу до плити, я згадав її слова і розумно подякував їй за всі поради, які вона дав мені роки тому.
Сьогодні ми підготували для вас рецепт унікального багатошарового салату, який порадує незвичайним смаком і яскравими квітами.
Редакція "Сайт" Повідомляємо, що салат прикрасити новорічний стіл в рік ратуші.
Салат з курячими та сирними шарами Інгредієнти
Підготовка
Діон. Коли святковий стіл прикрашає Новий рікВи не повинні турбуватися про нещастя з рецепцією. Бон привіт!
З дитинства я дізнався про те, що мій бабуся поділився з мною. «Для їжі, щоб бути смачними, потрібно приготувати його з чистою душею і хорошими думками», - сказала вона. Тепер, кожен раз я підходжу до плити, я згадав її слова і розумно подякував їй за всі поради, які вона дав мені роки тому.
Сьогодні ми підготували для вас рецепт унікального багатошарового салату, який порадує незвичайним смаком і яскравими квітами.
Редакція "Сайт" Повідомляємо, що салат прикрасити новорічний стіл в рік ратуші.
Салат з курячими та сирними шарами Інгредієнти
- 300 г курячого філе
- 2 мандарини
- 4 яйця
- 1 морква
- 200 г консервованої кукурудзи
- 100г твердий сир
- 6 ст. майонезу
Підготовка
- Заварити куряче грудне висвіження, охолодити його і нарізати невеликими шматочками. Потім покладають м'ясо над плитою щільністю, рівномірний шар і змастити його майонезом.
- Зніміть гнійники шкіри і зріжте їх невеликими шматочками. Нарізані шматки мандарів рівномірно розподіляють над першим шаром.
- Зварити яйця, охолодити їх в холодній воді і очистити оболонки. Потім порізати яйця в два і відокремити білок від жовтка. Натирайте кальмар на великій тертці, покладіть його над гнівами і змастите її зверху майонезом.
- Поваріть моркву і дочекайтеся, поки він не охолоне. Потім позбутися від шкірки і потерти моркву великою соломкою. Вирощена морква ретельно викласти на яєчний білок, а також змащувати майонезом.
- Наступний шар викласти консервовану кукурудзу, попередньо позбавивши від зайвої рідини в банку.
- Тепер подрібнити сир і розкласти його на кукурудзу. Змастити сирний шар майонезом.
- Залишилося тільки розподілити жовток на тертці і прикрасити салат.
Діон. Коли святковий стіл прикрашає Новий рікВи не повинні турбуватися про нещастя з рецепцією. Бон привіт!