Я забув, що морозиво є, я зроблю охолоджуючий десерт з натуральними інгредієнтами.

Я довго здавав корми для тварин. Я завжди радий спробувати веганські рецепти. Сьогодні хочу розповісти вам, як я варився. злакий Як виходить, буває. Почати!

(Рівне)

Я повторю: в рецептурі цього морозива немає яєць, молока або інших продуктів тварин. Навіть якщо ви прилипаєте до традиційного виду їжі, ви завжди можете експериментувати і готувати щось нове. Чому б не почати з оригінального десерту?

інгредієнти
  • 170г довгий вівсяний вівсяний
  • 170г cashew
  • 300 мл рослинного молока
  • 1 сумка миттєвої кави
  • 50-70г чорний шоколад
  • 6-10 дат

Підготовка
  1. Подарунок вечору. Замочуйте кав'ярню на ніч. Необхідно позбутися горіхів фітальної кислоти, яка перешкоджає засвоєнню всього корисного, що знаходиться в кешью. Крім того, після замочування буде легше зробити пасту з горіхів.
  2. Вранці, затирають кешью з блендером до кашу-подібного стану. І цільнозерновий вівсяний мелений в кавовому подрібнювачі, щоб зробити вівсяне. Очистити дати кістки і додати їх до горіхів, знову збити всю масу до однорідності. В цьому рецепті немає цукру або солодовиків. Дати грають, що роль.

3. У окремій чаші або чаші блендера, якщо розмір дозволяє, змішати горіхову пасту з датами, вівсяним і рослинним молоком. У мене є сої, але я рекомендую використовувати горіхи. Це зробить десерт ще краще. Збийте всі інгредієнти до однорідності, додайте миттєву каву і збийте її знову.

4. Подрібніть шоколад, щоб зробити кришку. Потім додайте його в горіх і вівсяну масу. Він повинен бути досить в'язким. Перемішайте все добре, потім перенесіть морозиво в форму або ємність. Покрийте зверху харчовою плівкою, щоб під час заморожування на морозивному кремі не утворює скоринки. Р

5. Відправте десерт на морозильник протягом декількох годин. Потім я раджу поставити його в кульки креманка з спеціальною ложкою. Овочевий морозиво готовий!

Консультація редакційної колегії Сметана вівсяного морозива дуже ситна і щільна в її фактурі. Це пов'язано з горіхами кешью, які часто використовуються для вегетаріанських і сирих десертів. Завдяки їм калорійність страви і кількості жиру в ньому збільшується. Тому для однієї порції досить 1-2 кульки морозива.

Дотримуйтесь інструкцій і нехтуйте кроками підготовки. Наприклад, я не покрию морозиво з плівкою в контакті, але просто закривши контейнер з кришкою. Через це десерт став скоринкою. Так мені довелося почекати його, щоб розтопити.

Р

Якщо ви не любите дат, ви можете використовувати будь-який загарбник замість того, як ви не любите дат. До речі, я думав, що цей десерт може бути доповнений збитою бананом. Він змінить фактуру морозива і додасть цікавий банановий дотик. Яка ідея?

Якщо ви вирішили приготувати цю страву, обов'язково поділіться враженнями в коментарях. Бон привіт!