Змішайте склянку гречки і склянку фаршу, щоб годувати всю сім'ю до скидання.

Пшениця з м'ясом в духовці - це серйозне і просте блюдо, яке можна по-справжньому назвати мрією бджільника. Ця страва знаходиться на голові вареного супу і смаженої картоплі з цибулею. Не сором'язливі гості, і ви можете годувати всю сім'ю. Немає чоловіка додасть гречки з м'ясом. Сьогодні Розкажіть, як приготувати кашу з м'ясом в духовці.

Р

Пшениця і м'ясо в духовці, не вівсяна може отримати мій тато. Ця людина не визнає популярні сніданки, обіди та вечері, імена яких складно вимовляти вперше. Вишукана страва повинна бути чіткою, смачною і гарячою. Я пам'ятаю з трепідацією походів, в яких мій батько приготував вухо і запікаю картоплю на вугіллях. І він варив гречку, коли ми всі приїхали додому втомлені. Дад взяв склянку гречки, склянку фаршу і відразу ж приготував шику сімейну вечерю з них. Я поділився рецептом, який не залишить нікого голоду.

інгредієнти
  • 300г гречки
  • 200 г моркви
  • 2 цибулі
  • 500г м'ясо
  • 4 зуба. часник
  • 2 ст.л. рослинного масла
  • 300 мл води
  • 4 ст.л. сметани
  • 1 ст.л. томатної пасти
  • сіль
  • пердят

Підготовка
  1. Промийте гречку в воді. Потім залити крупу окропом і наполягати на гречці протягом 30 хвилин.
  2. Хоп 1 цибулю і натрієм на великій тертці моркви. У нагрітій сковороді 1 ст.л. рослинної олії обсмажують цибулю і моркву до тих пір, поки цибуля прозора. Потім додайте 1 ст.л. томатної пасти.

3. Залийте 300 мл води і 3 ст.л. сметани в сковороду. Посипати і поперчити овочі, покласти 2 лаврові листя в них.
  4. Подрібнити часник або просто кинути 2 подрібнених зубів. часник до моркви з цибулею.

5. Подрібнити в блендері або м'ясорубці часнику і цибулю. Огірити їх сіллю, перцем і м'ясом. Візьміть м'ясо на свій смак. Я зазвичай варю з куркою, але якщо ви хочете соковиті фрикадельки, варити зі свининою і яловичиною.

6. Форма для випічки змащують рослинною олією. Посипати гречку і половину цибулі і моркви соусом. Покладіть м'ясні кульки зверху і заповніть їх рештою соусу.
  7. Випікаєте гречку з м'ясом в духовці на 190 градусів 40-45 хвилин. Закусочна залоза.

Дад завжди їсти фрикадельки як найсмачніші страви. Ну, я думаю, що нічого поганого тут. Я люблю прості рецепти без дорогих інгредієнтів, які можна зробити в реальності без проблем. Ви коли-небудь зробили гречку, як це?