20
Я дивився на літню вечерю шеф-кухаря трьох продуктів, що я отримав
Рис з кабачками і помідорами - це, ви погоджуєтеся, дуже свіжі і вегетаріанські. Але наш рис особливий! На YouTube каналі шеф-кухаря Василя Ємельяненка ми побачили простий спосіб зробити його ситним, пряним і дивно смачним.
3610Р. 4200Р.
Рис зі сквошу та томатами Інгредієнти
Підготовка
Рис з кабачками і помідорами за рецептом Василя Ємельяненка виходить дуже серйозним. Важко уявити, що в рецептурі немає м’яса. В той же час горіхи і хміль-сунілі змінюють смак знайомого гарніру за визнання. Помідор надає страву шикість, кабачки - м'якість, і копчена паприка - димна нотка вогню. Я з'ївся щодня!
3610Р. 4200Р.
Рис зі сквошу та томатами Інгредієнти
- 1,5 ст.л. вареного рису
- 1 кабачки
- 2 помідори
- 2-3 зубчики часнику
- 5-6 горіхів
- хоп-сунель
- копчена паприка
- сіль і перець
- рослинно-масляний
Підготовка
- Варіть рис до готовності.
- Подрібнити горіхи в розчині або подрібнити їх блендером. Кисть і подрібнити часник.
- Змішайте горіхи і часник з вареним рисом.
- Додати хміль сонячних батарей. Василь Ємельяненко в своєму відео рецепті ще раз сповідує свою любов до цієї спеції і радить не пошкодити її в будь-якому випадку.
- Додаємо суміш, заливаємо пару ложок рослинного масла, добре перемішуємо.
зображень - Заповніть підготовлену рисову форму для випічки. Покладіть поверхню ложкою.
- Вирізати цукіні кільця і тонкі томатні пластини.
р. - Покладіть кабачки в мисці, посоліть його, щоб дати сік.
- Посипаємо мокрі кабачки з паприкою, помішуємо.
- Покладіть зверху рисові скибочки кабачків в патриці і томатних пластин, як на фото.
- За допомогою щітки змащувати поверхню кабачків маслом так, щоб пристосувати кірку форми на ній. Сіль знову.
- Надішліть форму на 20-30 хвилин в духовку, нагріту до 200 градусів. Увімкніть режим «Оновлення» таким чином, щоб овочі запекли швидше. Очікуйте себе на блюдо. Кабачки повинні роляти, але не варто горіти.
- Додайте запіканку охолонути і покласти його на стіл.
- Бон привіт!
Рис з кабачками і помідорами за рецептом Василя Ємельяненка виходить дуже серйозним. Важко уявити, що в рецептурі немає м’яса. В той же час горіхи і хміль-сунілі змінюють смак знайомого гарніру за визнання. Помідор надає страву шикість, кабачки - м'якість, і копчена паприка - димна нотка вогню. Я з'ївся щодня!