16
Найсмачніші бабусі варені гумки, забутий рецепт від Радянського Союзу
Кращий рецепт мого бабуся, який я пам'ятаю з дитинства, є яснами, або печінкові патти в жирній мережі. Не так довго тому рецепт старої страви на її каналі "Галіна кухня" поділився провідним кулінарним блогом і красивим гіпсі господинею Галина. Ми пропонуємо Вам приготувати його, щоб знову відчути цей унікальний смак.
Під час варіння, сітка не дозволяє витікати соки. І по дорозі збагачує страву з більшістю жиру, що міститься в ньому. Спробуйте приготувати будь-яке м'ясо в ньому. Він виявиться абсолютно різними: соковитими і дивно пряними. Ми можемо сказати, що це своєрідна страхова політика для тих, хто боїться пересихати м'ясо.
Кращий бабуся Рецепт Інгредієнти
Підготовка
Затишна сітка може бути знайдена на ринку алержі, а страви, приготовані з ним, обов'язково варто зусиль. Бон привіт!
Під час варіння, сітка не дозволяє витікати соки. І по дорозі збагачує страву з більшістю жиру, що міститься в ньому. Спробуйте приготувати будь-яке м'ясо в ньому. Він виявиться абсолютно різними: соковитими і дивно пряними. Ми можемо сказати, що це своєрідна страхова політика для тих, хто боїться пересихати м'ясо.
Кращий бабуся Рецепт Інгредієнти
- 500г яловичої печінки
- чистка
- 50г лард
- 1 цибулина
- 2-3 зубчики часнику
- 1 ч.л. сушеного часнику
- 1 ч.л. мелений чорний перець
- 3 ст.л. рослинної олії
- 50 мл води
- 1 ч.л. солі
Підготовка
- Вимити придбану плівку в холодній воді, покласти її на обробну дошку. Нарізаємо на шматки правого розміру.
- Чистка яловичої печінки.
- Вирізати печінку і спарити їх в м'ясорубку.
- Пройдіть зрізану печінку, кришку і цибулю через м'ясорубку.
- Додаємо до отриманого фаршу, перцю, сушеного часнику і кілька зубчиків подрібненого свіжого часнику.
- Проведіть все для однорідності. Грунт досить рідкий, але це повинно бути.
р. - Заливаємо фаршировані листи жирної сітки (стоянка досить). Загорніть її в плівку, як чорниця в капустичному листі.
р. - Покласти масла на нагрітій сковороді шов вниз.
- Посмажити масу з двох сторін, поки це повною.
- Покладіть її на пластину. Залийте масло (не потрібно). До каструлі деякі води і тушки олії під кришкою близько 10 хвилин.
- Все, що готові гіпсові гумки Галини. Більше інформації про процес їх приготування можна знайти в відео за посиланням.
1426595
Затишна сітка може бути знайдена на ринку алержі, а страви, приготовані з ним, обов'язково варто зусиль. Бон привіт!
Я хочу дублювати ключ від котеджу, і дочка-в-право несуть.
Дочка сниться стати моделлю, годувати її еластичними десертами практично без цукру