15
Минулого року вона закрила 30 банок з половинками, і вони ще мало.
Від молодого віку я люблю консервовані персики. Я пам'ятаю перший раз я спробував цю страву ...
Моя мама взяла мене до своєї вечірки на день народження, і дівчина з дня народження запекла неймовірно смачний торт для гостей і прикрасила його шматочками консервованих персиків.
Я пам'ятаю, що Aunt Lilya знайшов свіжі персики в грудні, і вона просто сміхала і сказала мені, що збиралася.
Тепер кожен літо я повинен розкачати не менше десятків банок персиків. Я знаю, що взимку я зможу витягнути себе з подвійного стану тільки шляхом відкриття баночки цієї смачної речі.
Сьогодні я щасливий поділитися своїм улюбленим рецептом консервації персика з вами. І по хорошій традиції я залишаю відео варіант рецепта в кінці статті.
Консервовані персикові інгредієнти
Підготовка
Ось рецепт нашого дорогого візуального оформлення! Я надію вам сподобався рецепт. Не боятися залишити свої коментарі в коментарях!
про:blank
Ви знову побачите!
Моя мама взяла мене до своєї вечірки на день народження, і дівчина з дня народження запекла неймовірно смачний торт для гостей і прикрасила його шматочками консервованих персиків.
Я пам'ятаю, що Aunt Lilya знайшов свіжі персики в грудні, і вона просто сміхала і сказала мені, що збиралася.
Тепер кожен літо я повинен розкачати не менше десятків банок персиків. Я знаю, що взимку я зможу витягнути себе з подвійного стану тільки шляхом відкриття баночки цієї смачної речі.
Сьогодні я щасливий поділитися своїм улюбленим рецептом консервації персика з вами. І по хорошій традиції я залишаю відео варіант рецепта в кінці статті.
Консервовані персикові інгредієнти
- 2кг персики
- 400г цукру
- 1 л води
- 2 ч.л. лимонної кислоти
Підготовка
- По-перше, персики слід ретельно промити і висушити паперовими рушниками.
- Потім зрізаємо персики в половинки і знімаємо кістки з них. При бажанні можна також очистити плоди від шкіри. Щоб зробити це швидко і акуратно, копайте половинки персиків в ємності гарячої води протягом декількох хвилин, а потім відразу перемістіть фрукти в льодову воду.
- Далі ми щільно укладаємо шматочки персиків в стерилізовані банки і заливаємо їх окропом. Потім накриваємо банки кришками і залишаємо настоятися 20 хвилин.
- За цей час можна приготувати сироп. Змішайте в сковороді воду, цукор і лимонну кислоту і варіть суміш на повільному вогні до кипіння, постійно помішуючи. Після кипіння сиропу тримати його на вогні ще 3-4 хвилини. Коли персики настоюються, зливають воду з банки і заливають плоди гарячим сиропом.
р. - В кінці залишається тільки перекручувати банки, перевернути і накрити ковдрою. І після заготовок охолонути, можна перемістити їх на темне прохолодне місце.
Ось рецепт нашого дорогого візуального оформлення! Я надію вам сподобався рецепт. Не боятися залишити свої коментарі в коментарях!
про:blank
Ви знову побачите!
Мама відмовляється піти на відпочинок без улюбленого собаки, навчатися, готувати документи і нести
Які господині не отримати соковиті чебуреки